Как да замени Door печат на Bosch съдомиялни DHX Series

Ако забележите изтичане на вода от вратата на Bosch DHX серия миялна машина, тогава най-вероятно има счупен печат врата. Уплътнението на вратата е дълъг , черно гумено уплътнение , което е действително свързан към предната рамка на съдомиялната машина , а не на вратата на съдомиялната машина . Въпреки това, печатът се свързва с вратата на съдомиялната машина , когато тя се затвори , за да се предотврати изтичането на вода от уреда . Уплътнението на вратата може лесно да бъде премахната и заменена с нова част, която може да се поръча от производителя или закупени от онлайн търговец на дребно . Нещата ще трябва
Филипс отвертка
Putty нож или отвертка плоска глава на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Изключете електрическото захранването на Bosch DHX серия от миялна машина вашата кухня прекъсвач .

2

Отворете вратата на съдомиялната машина и намерете уплътнението на черна гума врата по ръбовете на предната рамка на съдомиялната машина .


3

Премахнете винтовете за задържане , притежаващи уплътнението на вратата към рамката с помощта на отвертка Филипс .

4

Поставете шпакла или плоска отверка по протежение на вътрешната страна на уплътнението на вратата , за да го измъкнат навън. Работа ножа замазка около от до извади всички на печата .

5

Поставете новата пломба в каналите , където старата пломба Вратата беше . Бутнете уплътнението с вашите палци .

6

Затворете вратата на миялна машина и включете електрическото захранването на прекъсвача от кухнята верига.

Как да тествате и се калибрира на DMM

Цифрови мултиметри се използват за тестване на напрежението , тока или съпротивлението на веригата . Ако имате проблеми с вашия DMM , има няколко неща, които можете да направите, преди да купите нов.

Περισσότερα >
Как да инкрустация Copper Into Wood

Изкуството на украсяване на дърво с медна датира от времето на династията Цин в Китай (1644-1911) , когато сложни дизайни са инкрустиран в дърво с медна плоча и често емайл. Изкуството на медна вложка

Περισσότερα >