Как да се замени Превключи Flood на GE съдомиялни

Превключвателят за наводнения (наричан също превключвател плувка ) на вашите контроли GE съдомиялна , когато съкращенията на вода на разстояние по време на измиване и изплаквания . Той е защитен с пластмасова кула, за да го предпази от евентуална повреда от отломки или обекти във вътрешността на съдомиялната машина. Подмяна на превключвателя за наводнения на GE съдомиялна машина е в рамките на средствата за средното DIYer и може да се осъществи в течение на една сутрин или следобед. Нещата ще трябва
отвертка

Покажи повече инструкции

1

Изключете електричеството за GE съдомиялната машина , като го извадите от контакта . Ако не можете да стигнете до контакта , или ако съдомиялната машина е жични в дома веригата, намаляване на силата на главния прекъсвач .

2

Отворете вратата на съдомиялната машина . Извадете долната кошница съдомиялна машина.


3

Намерете съдомиялна превключвател наводнения кулата. Това е цилиндричен обект, който стърчи един инч или два от миялна машина кабинет етаж. Това е обикновено във вътрешния ъгъл на кабинета.

4

Махни GE съдомиялна наводнения ключ капачката , като хванете отвън и завъртане обратно на часовниковата стрелка . Издърпайте капачката и изключите ключа от наводнения.

5

Изследвайте ключа от наводнения. Някои модели на GE съдомиялни машини имат малък винт или клип задържите бутона на наводнения на място. Развийте винта или графична преди издърпване на ключа наводнения от контакта . Ако не виждате на клип или винт , извадете ключа от наводнения , като я завъртите обратно на часовниковата стрелка , докато щракне на място.

6

Поставете новия комутатор наводнения в контакта . Secure , както е необходимо , с клип , винт или чрез завъртане на часовниковата стрелка.

7

Сменете капачката на ключа от наводнения.

8

Възстановете захранването на съдомиялната машина. Тичане кратък цикъл, за да се провери, че новия комутатор наводнения работи правилно . Поставете отново го неизправна .

Алтернативи на сушилнята Обезвъздушаване

Вашият сушилня за дрехи не само топлина, облекло и го печете сухи. Той използва акробатика движение и също дърпа влага от облеклото. Мъх и генерира водата трябва да се вентилира през изпускателния кан

Περισσότερα >
Как да Cane Weave

Столове с дупки, пробити около рамката на седалката или на облегалката може да се тръстика тъкани . Ако бой с пръчки на стола си е износила в места , можете да тъкат нов седалка със специални пръчки ,

Περισσότερα >