Как да се замени с електрически щепсел на Кенмор съдомиялни

Най-честият начин , че властта се предоставя постоянно инсталирана Кенмор миялна машина е чрез специален тръбопровод тел, който твърди - проводници на съдомиялната машина да електрическата система на дома . Въпреки това, тъй като миялна машина изисква 120V захранване , а не 240v захранване , то е възможно да се инсталира захранващ кабел , което ви позволява да включвате съдомиялната директно в електрически контакт . Ако инсталирана захранващ кабел се повреди, ще трябва да извадите захранващия кабел от съдомиялната машина и инсталирате нов такъв . Нещата ще трябва
Филипс отвертка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете съдомиялната машина от контакта на стената . Ако захранващият кабел е повреден , изключете прекъсвача на веригата , преди да докосвате захранващия кабел.

2

Премахнете долния предния панел от съдомиялната машина чрез премахване на винта обезопасяването на мястото и след това дръпнете панела далеч от съдомиялната машина.


3

Свалете капака на клемния блок , който се намира от дясната страна на отделението под миялната машина . Капакът се закрепва с помощта на един винт, и има няколко предупредителни стикери , поставени върху него .

4

Махни гайките на тел , осигуряващи захранващите кабели на съдомиялната машина за кабелите на захранващия кабел. Завъртете гайките на тел обратно на часовниковата стрелка , за да премахнете.

5

Разхлабете винта зелен заземяване , и след това извадете кабела за заземяване от поста .

6

Развийте винтовете на щама облекчение , което осигурява на захранващия кабел към клеморед . Отстранете и изхвърлете захранващия кабел.

7

Промушете нов захранващ кабел , чрез облекчаване на напрежението и в клемореда . Уверете се, че проводниците лесен достъп до проводниците на съдомиялни машини , и след това затегнете винтовете на релефа на щама да държи кабела на място.

8

Поставете края на жицата черния захранващ кабел и края на черен тел в тел гайка съдомиялна машина. Завъртете тел гайка посока на часовниковата стрелка , докато стегнат , за да свържете двата проводника .

9

Поставете края на жицата на бял захранващ кабел и края на жицата бяла съдомиялна машина в тел гайка . Завъртете по часовниковата стрелка, тел гайка , докато стегнат , за да свържете двата проводника .

10

Увийте зелено или голи заземяване проводник около заземяване винт гредата и след това затегнете винта за заземяване.

11

Поставете капака на клемния блок , и използвайте винта, който се отделя за да си я осигурят .

12

Поставете обратно долния предния панел на съдомиялната машина .


<Бразилски>

Как да инсталирате пералня задвижка

Когато превключвател задвижка вашата перална машина е повреден , шайбата няма да работи изобщо. Ключът механизъм казва шайбата , че капакът е затворен и може да започне процеса на измиване . Когато кл

Περισσότερα >
Направи си сам : Закачалка за дрехи за кучета

A кучета дрехи багажник ви позволява да покажете всички поделения на вашето куче на един сладък и удобен багажник . Този дрехи багажник ще направят живота ви по-лесно , както можете да избирате бързо

Περισσότερα >