Инсталиране на Fuse Kit в Кенмор съдомиялни

Kenmore съдомиялни машини са произведени от Whirlpool в лицензионно споразумение с Сиърс, който продава на уредите . Съдомиялната Кенмор съдържа термичен предпазител вътре в контролния панел , който действа като превключвател за убийство безопасност да се намали мощността на съдомиялната машина в случай , че той прегрява . Ако предпазителят изгаря , той трябва да бъде подменен преди съдомиялната машина ще работи . Замяна на предпазителите комплекти са на разположение от Sears и ремонт уред магазини , както и чрез онлайн търговци на дребно . Достъп до Стария бушон е.

Изключете електрозахранването на вашата Кенмор миялна машина в прекъсвача преди да се опитате да отворите уреда. Отключете вратата след това извадете винтовете на горния ръб зад контролния панел с помощта на отвертка . Бъдете сигурни, за да спаси всички от хардуера. Издърпайте леко на предната горния ръб на контролния панел, за да го избие напред. А черен пластмасов капак на гърба на панела трябва да гърмя с нежна сила от плоска отвертка . Предпазителят се подстригва до гнездо на гърба на контролния панел в близост до дясната и приложен от две жици към електрически контакт .


Премахване на старата бушон

любопитствам изключване на предпазител клип от ръба на контролния панел на гърба с плоска отвертка . С бушона изключен от контролния панел , нарязани на два проводника в близост до задната част на предпазителя с телени резачки . Оставете другия край на всеки проводник , свързан към електропроводната система . Strip 1/4-inch на изолация от края на всеки проводник с тел за отстраняване на бои .

Как да се провери соленоида в Кенмор Freezer

Kenmore хладилници , произведени от Whirlpool акции много идентични компоненти с марката Whirlpool , включително автоматична icemaker и водни системи клапанни инсталиран в много от моделите . Соленоид

Περισσότερα >
Как да използвате Milk Paint Като Glaze

Мляко боя е вид боя, използвана , за да завърши дървени мебели , която датира от елинистичния Египет , и получава името си от казеин , или млечен протеин , използван, за да се смесват . Мляко боя съдъ

Περισσότερα >