Как да инсталирате Sears Elite съдомиялни

Съдомиялната Sears Elite е част от Кенмор линия на уредите. Sears насърчава Elite линия , с " Smartwash Technology " като по -висока енергийна ефективност от стандартната миялна машина. Средни направи- си-майстор могат да инсталират устройството на миялна машина сами , ако те имат основни познания на водопровод и електричество. Инсталиране на миялна машина правилно ще отнеме около три часа. Нещата ще трябва
Пробийте
отвертка малко
чук
Hole видяха
Електрически проводник
Телени ядки
Hacksaw е. 1/2-inch CPVC тръба за вода <Бразилски> Copper - да - CPVC миялна машина монтаж
CPVC лактите
CPVC грунд
CPVC лепило
Регулируем гаечен ключ
Small тръбен ключ
Branch накрайник тръба
Комплект отвертки
Level
1/2-inch винтове за дърво в
Покажи повече инструкции

1

Изключете захранването на кухнята в кутията на прекъсвача , преди да започне да работи . Изключете подаването на топла вода в кухненската мивка . Махнете крепежните болтове от двете страни на базовата кабинета на мястото, където ще инсталирате съдомиялната машина с помощта на бормашина и отвертка бита. Премахване на дървена облицовка от пред на база кутията с помощта на нокът края на чук , ако такива съществуват . Крайният отварянето трябва да бъде широк двайсет и четири инча .

2

Изрежете дупки в стената на кабинета от залива и миялна машина за залива на мивката с помощта на бормашина и една дупка видях да се настанят изтичането на съдомиялна машина и водоснабдяването линии. Свържете електрическите кабели към кухня верига. Червени или черни жици са горещи и бяло или сиво са неутрални . Зелени или оголени жици са надземни кабели. Свържете проводниците заедно в зависимост от цвета и инсталирате телени ядки върху снадките .


3

Tape проводниците на пода в центъра на залива на миялна машина , така че да не се движи, когато плъзнете съдомиялната машина инча Инсталирайте монтирането на медно- да - CPVC върху входа на вода на съдомиялната машина Elite и я затегнете с помощта на регулируем гаечен ключ . Бъдете внимателни да не над - затягане на фитинга. Направете нарязани на линията за снабдяване с топла вода с помощта на ножовка . Spread грунд върху краищата на CPVC T -образна връзка и я оставете да изсъхне в продължение на една минута.

4

Spread лепило върху T - монтаж и инсталиране между съкращенията на доставката на топла вода . Нарежете дължини на CPVC тръба с помощта на ножовката , колкото е необходимо , за да маршрут Подаването на топла вода от под мивката и в отделението за съдомиялна машина. Използвайте грунд върху арматурата и CPVC лепилото да сложи ред заедно. Натиснете съдомиялната машина , за да залива, да поставите линията за източване през отвора се порежете между залива на съдомиялна машина и мивката.

5

финала на снабдяване с топла вода и я свържете с мед - за - CPVC монтаж на входа на водата съдомиялна машина. Поставете електропровода през отвора на кутията за жица. Затегнете кабелната скоба с помощта на отвертка, за да се предотврати възможността на жицата изваждане от него . Свържете проводниците към миялната машина и инсталирате телени ядки върху снадките . Свържете заземяващия кабел към рамката на миялна машина с помощта на отвертка, за да затегнете винта .

6

Монтирайте капака на кутията на тел и затегнете фиксиращия винт с отвертка . Извадете капана за източване от мивката накрайник с помощта на тръбен ключ за разхлабване на закрепването . Извадете накрайник от изтичането на мивка с помощта на тръбен ключ и го изхвърлете . Инсталирайте новия клон накрайник за изтичането на мивка и я затегнете с тръбен ключ . Свържете капана за източване на клон накрайник и затегнете монтирането с тръбен ключ .

7

Инсталирайте изтичането на миялна машина на клон накрайник зърното и затегнете скобата с отвертка . Проверете съдомиялната машина за ниво. Регулиране на предните крака нагоре или надолу, докато се е ниво и след това да инсталирате крепежните болтове в горната част на устройството, за да се осигури на съдомиялната машина да насрещния върха с помощта на отвертка . Монтирайте плочата за удар на дъното на съдомиялната машина с помощта на отвертка, за да затегнете крепежните болтове .

8

Изключете захранването за кухнята в кутията на прекъсвача . Позволете на съдомиялната машина да седи в продължение на 24 часа, за да се позволи достатъчно време за лепилото да изсъхне върху тръбите . След като лепилото изсъхне, включване на захранването с топла вода и проверете областта на инсталация за течове.

Монтаж на Honeywell HE360 овлажнител

Honeywell е компания, която прави много продукти за дома , включително и овлажнители . A овлажнител поддържа нивото на влага в дома си постоянно , и това е особено полезно е сух климат . The овлажните

Περισσότερα >
Полиуретан срещу Acrylic Urethane Finish

полиуретан и акрилни покрития уретанови идват в две части епоксидни състави. Полиуретан също идва в формулировки единична част на маслена основа , докато акрилни уретани не го правят. Акрилни уретани

Περισσότερα >