Инсталиране на вградена в Кенмор съдомиялни

A Кенмор миялна машина е повече от просто за удобство , която добавяте към кухнята. A миялна машина също хигиенизира вашите ястия. Най-трудната част от процеса е избора на конкретния модел Кенмор искате да инсталирате в кухнята. Бъдете сигурни, да се вземат правилни измервания на пространството, което имате на разположение за миялна машина , преди да направите вашата покупка. Това ще помогне да ви предпази от закупуването на устройство, което не ви е нужно fit.Things
Jigsaw
Пробийте
Hole видях
Електрически проводник
телени ядки
Hacksaw
мярка Tape
1/2-inch CPVC водопровод
Copper - да - CPVC миялна машина монтаж
CPVC лактите
CPVC грунд
CPVC лепило
Регулируем гаечен ключ
Small тръбен ключ <Бразилски> Branch накрайник тръба
отвертка
Level
1/2-inch винтове за дърво в
Покажи повече инструкции

1

Включете захранването с кухня изключване на захранването в прекъсвач кутия. Изключете подаването на топла вода в кухненската мивка . Извадете кутията от мястото , където ще инсталирате новата съдомиялната машина , като се задържащите винтове на вътрешните стени на шкафа с помощта на отвертка . Плъзнете кутията изпод тезгяха.

2

Използване на пъзела , направете необходимите съкращения в шкаф с лицето , за да се направи на съдомиялната машина се поберат правилно . Откриването да се настанят на съдомиялната машина трябва да е 24 инча. Изрежете отвор между залива на съдомиялна машина и мивката с помощта на бормашина и дупка триона. Това ще позволи доставката на вода и източване линии чрез .


3

Свържете електрическите проводници за миялната машина за кухня верига. Горещата жицата ще бъде червено или черно и неутралните е бял или сив . Проводникът на земята обикновено е зелено, но всъщност може да бъде гола жица. Свържете кабелите в зависимост от цвета и след това да инсталирате тел ядки върху снадките .

4

Route електрическите в отделението за съдомиялна машина. Залепете проводниците на пода в центъра на залива. Инсталирайте монтирането на медно- да - CVPC към входа за вода на съдомиялната машина с помощта на регулируем гаечен ключ , за да я затегнете. Нарежете на линията за подаване на гореща вода с помощта на ножовка . Спред грунд на CPVC T - фитинг . Нанесете един слой CPVC лепило и го свържете към линията на водата .

5

Нарежете 1/2-inch CPVC тръба в необходимите дължини с помощта на ножовка да следват маршрута до залива на миялна машина. Тази дължина варира в зависимост от вашето специфично приложение , така че ще трябва да се измери дължината с помощта на метъра . Нанесете грунд CPVC на тръби и фитинги . Оставете грунда да изсъхне в продължение на една минута и след това нанесете един слой лепило за всяко парче като го сложите заедно. Процесът продължава , докато стигнете до миялната машина . Натиснете съдомиялната машина в залива и да се свържете линията на подаване на вода към него.

6

Свържете електрическите проводници към съдомиялната машина. Инсталирайте телени ядки върху снадките на тел и след това да инсталирате капака на кутията на тел с помощта на отвертка Филипс . Изключете капана от мивка накрайник с помощта на тръбен ключ . Извадете накрайник от изтичането на мивка с помощта на тръбен ключ . Инсталирайте клон накрайник с помощта на тръбен ключ .

7

Свържете капана на клон накрайник и затегнете фитинга с помощта на тръбен ключ . Издърпайте изтичането на миялна машина през отвора в стената на кабинета и го свържете към клон накрайник . Закрепете скобата с помощта на отвертка, за да затегнете винта . Ниво на съдомиялната машина и да регулирате предните крака , като ги завъртите нагоре или надолу , колкото е необходимо .

8

Secure съдомиялната към брояч върха с помощта на винтове за дърво и Филипс отвертка. Монтирайте плочата за удар на дъното на съдомиялната машина и затегнете крепежните болтове с помощта на отвертка Филипс . Изключете захранването кухня на кутията на прекъсвача .

Как да се определи Garbage Изхвърляне Leak

на боклук , понякога наричана и обезвреждането на храни , работи , за да съборят неизползвана храна, която излиза от дъното на мивката преди това храна излиза водосточната тръба на дома . Изхвърляне н

Περισσότερα >
Домашно Подплънки Таблата

Това е изключително лесно да се направи подплатени таблата само с едно парче шперплат , някои тапицерия пяна и вашият избор на плат. Това само ще ви отнеме около един час, за да се изгради и ще даде н

Περισσότερα >