Как да отстранявате за Bosch миялна машина Model SHU43C05UC/17

съдомиялни машини да ви спести стотици часове от времето си всяка година , като се замени досаден ръчно миене на съдове . Въпреки това, ако вашият модел миялна машина Bosch SHU43C05UC/17 изведнъж спря да работи , можете да инвестирате малко количество от времето си, за да се определи проблема. Вие може да бъде в състояние да реши проблема си и да спестите пари , или може да се наложи да се обадя в сервизен техник да се системата фиксиран. След като разберете проблема, можете да го оправя и да се върнете към предишното си наслада на вашата съдомиялна машина Bosch . Инструкции

1

Проверете, за да видите, ако светлините на предния панел светват . Ако се опитате да изключите съдомиялната машина на и нищо не светва , бихте могли да имат електрически проблем. Уверете се, че устройството е включено в и проверка на електрическа кутия за изгорял предпазител или изключил прекъсвач . Уверете се, че вратата е затворена и захапва правилно .

2

Изпълнение на цикъл на изпитване. Модел SHU43C05UC/17 на Bosch е снабден с опция за тест цикъл, който ви позволява да стартирате един цикъл ; неизправност светлини ще се включи, ако се открие проблем . Задръжте "POWER скраб PLUS " и " РЕДОВЕН WASH " бутони в същото време . Изключете съдомиялната машина на .


3

Виж всички мигащи светлини. Ако " пране" Бутонът мига , това означава, че има проблем с нагревателя. В мига " RINSE /сух" бутон означава, че миялната машина е над - или underfilling . "Чисто " бутон означава, че има проблем с температурата .

4

отправят всякакви въпроси , открити по време на изпитвателния цикъл. Проверете вашата нагревателен елемент , ако е имало проблем с нагревател.

5

Стартирайте цикъл и да видим дали водни помпи на съдомиялната машина. Проверка на маркуча за източване за всякакви Kinks , сабо или проблеми с инсталацията и да направи необходимите корекции . Проверете филтрите , и премахнете всякакви запушвания . Проверете механизма на плувка за да се гарантира , че тя се движи нагоре и надолу. Проверете дали мивката е запушена . Обадете водопроводчик ако мивката е запушена .

6

Изпълнете цикъл и да видим , ако тя стане с цикъла изплакване . Ако цикъл изплакване не се стартира , проверете дали линията на водата е отворен , както и проверка на входящия филтър за запушване. Отворете клапана за водата , ако тя е затворена и се отпуши входа на филтъра.

7

Проверете за всякакви проблеми с канализацията , ако прекомерно вода остава в миялната машина след цикъла. Проверете всички останали маркучи за запушване. Проверете изпускателния вентил . Проверете въздушната междина намира от вашия кухненска мивка , ако имате такъв. Махнете капака и почистете въздушната междина с жица.

Най-добрите материали за готвене в микровълнова фурна Съдове

Махнете си тенджери и тигани и да излязат извън картонени чинии или стъклени и пластмасови прибори , когато използвате вашата микровълнова фурна. Тъй като микровълните не полуфабрикати като се използв

Περισσότερα >
Как да се изгради един Milk Crate Bench

Мляко щайга контейнери са разностранни взаимносвързани кутии . Кутиите са обикновено квадратни или правоъгълни с квадратни решетки за стените и дъното . По едно време, тези каси са били направени за и

Περισσότερα >