Монтаж на съдомиялни да Corian

Една от последните стъпки за инсталиране на съдомиялна машина е това монтаж в скобите под плота . Скобите за монтиране са важни, тъй като те държат на съдомиялната машина в място и да го предпази от движещи се по време на работа или при отваряне и затваряне на вратата . Ако имате солидна плот , като например гранит или Corian , пробиване в броячите може да причини увреждане на самите гишета . Ако е възможно, инсталатора на плота с размерите на скоби за закрепване, миялна машина за пробиване на дупки . Ако няма възможност за пробив , използвайте системата за миялна машина за монтаж насочени към осигуряване на съдомиялната към твърда повърхност . Нещата ще трябва
Триенето алкохол
Clean кърпа
съдомиялни монтажен комплект
Клещи
Филипс главата отвертка
Скоби ( 2 )

Покажи повече инструкции

1

Почистете долната страна на плота със спирт и чиста кърпа. Уверете се , че броячът е напълно суха , преди да продължите .

2

Следвайте инструкциите за инсталиране, предоставени с миялната машина , за да се свържете и инсталирате уреда. Не мърдай съдомиялната напълно под тезгяха .


3

Инсталирайте съдомиялната монтажни скоби в горната част на съдомиялната машина. В повечето случаи , скобите се плъзгат в горната част на съдомиялната машина и имат раздел, който трябва да се огъва с чифт клещи, за да си я осигурят на място.

4

Поставете един от съдомиялната машина монтажен комплект чинии на една от скобите на съдомиялната машина след това да инсталирате главата винт Филипс включени в комплекта през долната част на конзолата и в плаката , за да го закрепете към скобата. Повторете това за другата страна на съдомиялната машина.

5

Преместете съдомиялната машина в кабинета след това регулирайте краката изравняване , така че плочата е точно под тезгяха.

6

Scoot съдомиялната леко изпод кабинета тогава белят залепващата подложка частично на разстояние от горната част на всяка плоча .

7

Преместете съдомиялната обратно под тезгяха и да се гарантира , че отпред е ниво.

8

Отстранете самозалепващи опакова от двете табели, след това преса плочите срещу щанда в продължение на най -малко 30 секунди.

9

Инсталирайте скоба на всяка плоча, за да си я осигурят на плота . Позволете скобата да остане в сила в продължение на най -малко пет минути.

10

Mount плоча на дъното удар на съдомиялната машина с винтовете включена в плочата да го закрепете на място.
Характеристики за Spacemaker Микровълнова фурна LVM1750

Купувачите ще открият около 100 микровълнови фурни в продуктовата линия на GE уреди, включително стенни фурни и модели с конвекция технология. Една микровълнова GE е преустановил е LVM1750 . Ако си ми

Περισσότερα >
История на платнени носилки

Въпреки че първите патенти за ремъци носилки , известни също като ремъци цедки , не се появяват в Съединените щати до 1950 г. стандартната двойно коляно ремъци носилката е била използвана в продължени

Περισσότερα >