Как да се ремонтира Frigidaire съдомиялни Air Vent

Комфортен въздуха, също наречена въздушна междина , е част намерени на обратно горната част на кухненска мивка , че е свързан с Frigidaire модел съдомиялни машини . Комфортен въздух помага за предотвратяване на бактерии и други частици от връщане към водата във съдомиялна машина. Той е общ за храна и други материали, за да се запушена вътре в отдушника . Ако запушват в отдушника се случва или ако вашата съдомиялна машина е прелива , да се запознаят на отдушника , за да видите дали можете да поправите проблема или ако отдушника изисква подмяна. Нещата ще трябва
хартиена кърпа ролка
Регулируем гаечен ключ на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Намерете капачката за обезвъздушаване , разположен на вашия мивка и развийте капачката, за да премахнете то от отдушника .

2

Огледайте вътрешната страна на обезвъздушителя да търси запушват , включително парченца храна или други частици, които са заседнали в маркуча на отдушника му .


3

Поставете хартиена кърпа преобръщане през отворен вентилационен отвор и взриви в ролката с устата си . Натискът трябва да изкарвам някакви малки запушвания .

4

Използвайте твърда четка да изтика големи запушвания , които са били отстранени от изпълнение на предишния метод .

5

Направи свой миялна машина на нормално cylce и да гледате на отдушника по време на цикъла , за да видите дали проблемът на прелива все още се среща .

6

Развийте отдушника до мивката с помощта на регулируем гаечен ключ , ако запушване или прелива във вашата миялна машина продължава.

7

Извадете металния отдушник част навън от мивката , като изключите двете маркучи , прикрепени към нея, и след това се запознаят с част за всяка щета , като например пукнатини.

8 <р> Заменете част , ако е повреден чрез свързване на две маркучите до дъното на новия обезвъздушител част.

9

Плъзнете обезвъздушител част обратно в дупката в рамките на горната част на мивката , и след това затегнете част с регулируем гаечен ключ.

10

Натиснете капачката обратно надолу върху отдушника и се кандидатира отново на съдомиялната машина , за да видите , ако проблемът продължи. Свържете се със специалист по ремонт миялна машина , ако съдомиялната машина продължава да наводнят .