Отстраняване на един Кенмор съдомиялни Когато Отопление Element Terminal разтопи

A разтопено нагревателен елемент терминал в Кенмор миялна машина е знак за сериозен проблем с уреда. Това неизправност е очевидно доказателство за прегряване елемент , тъй като терминалът е изработен от метал elctroplated и висока температура ще се изисква да се стопи . Двете най-вероятни причини за разтопен елемент включват или дефектен термостат или елемент се е дефектен . Тестване и двете части с мултицет ще ви помогне да се изолира проблема. Не се опитвайте да стартирате миялната машина , докато не бъде поправен. Нещата ще трябва
Комплект отвертки
Flashlight
мултиметър
Регулируем гаечен ключ на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Изключете електричеството в Кенмор в прекъсвача .

2

Извадете винтовете в левия и десния край на панела за удар под вратата . Дръпнете надолу върху панела и напред под ъгъл, за да се открият елементи в долната част на уреда. Изводите на нагревател се простират през уплътнения вътре ваната на миялна машина през дъното . Всеки елемент се свързва с проводник с подхлъзване на клип.


3

Включете фенерче и насочи лъча в пространството под съдомиялната машина да се запознаят с окабеляването . Потърсете доказателства за обгаряне , разтопено или напукани тел изолация и всяко друго доказателство от прегряване. Надуши внимателно. A изгорял миризма може да бъде признак на проблем с окабеляването отвъд просто на нагревателя . Продължи отстраняване на проблеми .

4

Издърпайте проводниците изключва Изводите на елемента. Направете бележка на която се свързва с проводник , който терминал.

5

Задайте мултицет да R1, който е тест за устойчивост , за да проверите на електрически вериги .

6

Докоснете мултицет тестови пръти до терминалите на елемента. A нула или безкрайност четене означава елемент е изгоряла и трябва да се смени , особено ако един от терминалите е частично разтопено или изкривен.

7

изключете два проводника от термостат , който е свързан към нагревателя .

8

Поставете тестовите пръти мултиметър на контактите на термостата . A нула четене означава, термостата е заключен в отворено положение и вероятно е изгоряла . Термостатът трябва да бъдат заменени; тя не може да бъде ремонтиран.

9

Отворете шкафа в непосредствена близост до уреда , за да намерите захранващия кабел на миялна машина , където тя се свързва към стандартен контакт или в разклонителна кутия . Проверете проводника за белези на обгаряне и напукани или износени изолация. Ако захранващият кабел се повреди , свържете се с електротехник за тестване на кабели и кутията на прекъсвача , тъй като проблемът може да бъде извън съдомиялната машина.

Whirlpool Дует спира да работи в Cycle

слуха ви шайба спре средата на цикъла може да доведе до по- малко паника, особено ако имате много на пране трупат . Ако изпитвате това с Вашия Whirlpool Дует миене , причината може да бъде нещо, което

Περισσότερα >
Как да правим френски Полиране

френски лак е техника на вековни дърво за довършителни работи от началото на 1800 година . Нейната употреба варират в зависимост от това парче, но Френски Полски превъзхожда , когато става въпрос за к

Περισσότερα >