Как да се ремонтира KitchenAid съдомиялни Model KUDS24SE Shaft

The KitchenAid съдомиялни Model KUDS24SE е произведен от Whirlpool АД и продадени през KitchenAid . Въпреки, че този уред вече не се произвежда , все още можете да намерите модели в експлоатация в цялата страна . Пластмасовата шахта на тези миялни машини държи рамото на машина, която разпределя вода по време на циклите на почистване и изплакнете. Защото самата шахта е сравнително евтин , най-добрият метод за ремонт е просто да замени износени вал с нов. Нещата ще трябва
Flat - острие отвертка
Socket гаечен ключ
комплект вложки
New вал съдомиялна MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Нарежете властта за съдомиялната машина на главния прекъсвач с прекъсвача , който контролира верига миялна към "изключено" настройка.

2

Изключете подаването на вода за миялната машина KitchenAid на вентила за подаване на вода . В повечето жилищни инсталации , това ще бъде под най-близката мивка.


3

Отворете вратата на съдомиялната машина и извадете долната кошница съдомиялна машина. Докато вратата е отворена , разхлабете винтовете в горната част на панела с удар между отворената врата на миялна машина и шкаф рамката на миялна машина.

4

любопитствам капачката на разстояние от върха на рамото на миене с ръб на отвертка с плосък връх . Разхлабете болта вътре с гаечен ключ . Издърпайте рамото право нагоре и от вала на устройството за миене .

5

Поставете ръба на отвертка с плосък връх между пластмасовата пластина около вала и на дъното на кутията на миялна машина. Внимателно отделете плоча на място.

6

Разхлабете четирите болта които държат горната част на перката на място вътре в корпуса на помпата. Издърпайте горната половина на помпата на помпения агрегат .

7

Развийте винтовете на капака на овална картер помпа на място в центъра на помпения агрегат . Издърпайте капака нагоре и навън от тялото на помпата.

8

Плъзнете пластмасов ротор вал и изключване на мотора на помпата главината . Заменете с нов ротор вал . Поставете обратно капака на картер монтаж и я закрепете с винтовете.

9

Сменете горната половина на помпения агрегат и затегнете болтовете . Закрепете пластмаса ротор плоча обратно на мястото си около сглобяването на вала.

10

Сменете рамо шайба. Закрепете с болта на ръка шайба. Вкарайте капачката обратно в горната част на шахтата. Сменете долната кошница съдомиялна машина.

11

Включете подаването на вода за миялната машина , последвано от захранването.

My Хладилник Fan Има Вибрираща Sound

A хладилник обикновено ще направи някакъв шум , но не произвеждат тракащ или вибриращ звук. Шумната хладилник е повече от просто неудобство ; тя може също така да посочва проблем с вентилатор, който м

Περισσότερα >
Antiquing White Wood мебели с Glaze да изведа Детайли

Antiquing бяло парче на мебели дърво ще представи илюзията на историческия обект. Остъкляване е изкуството на покриване повърхността на мебели с полу - прозрачен цвят, който ще изпука веднъж той изсъх

Περισσότερα >