Как да се определи Wobbly Overhead Fan

Когато вентилатор на тавана колебания , вибрациите могат да навредят на вентилатора и да съкрати живота му. Обикновено можете да се проследи проблема с една от три източника : Вентилаторът не е здраво закрепена към тавана , остриетата са небалансирани или перките са изкривени . Нещата ще трябва
щипката
Регулируеми клещи
Замяна Blade
отвертка
стълбата
Тегло комплект , или епоксидни и монети в
Покажи повече инструкции
Осигуряване вентилаторът

1

Стъпила върху стълба , хванете тялото на вентилатора и се опитайте да го разклаща. Ако тя се движи лесно , винтовете , които държат вентилатора на съединителната кутия могат да бъдат разхлабени .

2

Докато помощник подпомага вентилатора , отстранете винтовете от навеса . Вентилаторът сега ще бъде свободен от тавана , така че вашият помощник трябва да я държи здраво.


3

Затегнете винтовете , които държат плаката таван за разпределителната кутия .

4

Преинсталиране балдахина .


Балансиране остриетата на MarketBook.bg 5

Прикрепете щипката до ръба на острието , около половината път от края . Започнете вентилатора на бавна скорост и проверка, за да видим дали колебанието изчезва . Ако това не стане, се премести на щипката към друг нож и повторете . Продължете , докато не сме тествали всички остриета . Ако вентилаторът спира клатушка във всяка точка , последното острието тестван е небалансиран .

6

Балансирайте острието на проблема , като се свързва с тегло до средата на горния ръб , около половината път от края на острието . Можете да си купите комплект тегло , или използвайте епоксидно лепило за една или повече монети, за да острието. Експериментирайте, за да се определи колко тегло , което трябва да добавите.


Крепежни изкривени лопатки MarketBook.bg: 7

Премахни остриетата едно по едно време , с помощта на отвертка и , ако е необходимо , регулируема клещи, за да държат всички подпорни ядки. Поставете всяка лопатка върху плоска повърхност. Ако острие няма да лежи неподвижно , той е ненормален .

8

Снабдете подмяна от производителя или търговеца ( вземе стария острието с вас, така че може да се получи един , който е със същата дължина и тегло ) и да го инсталирате .

Как да се затвори една стая да се спестят Heat

Когато се прави правилно , затваряйки врати и регулиране на амортисьорите в отоплителните тръби може да предотврати нагряване на малко използвани стая. Ако трябва да се затопли стаята отново за настан

Περισσότερα >
Как да Hides клас за кожена тапицерия

Заради умен производство , не можеш клас тапицерия кожа с виждане . С малко механична обработка и довършителни работи, с ниска степен на кожа може да изглежда като най- зърно кожа, кожа на алигатор ил

Περισσότερα >