Как да инсталирате вентилатор на тавана Къде A Light Exists

Днешните вентилатор на тавана дизайн го правят възможно да инсталирате тези единици в жилища с тавани стандартна височина ( седем до осем фута). Има много опции , и инсталиране на една където сега съществува осветително тяло не е толкова трудно да се направи . Нещата ще трябва
нисък профил вентилатор на тавана
подкрепа вентилатор на тавана презрамки
Гипсокартон видяха ( евентуално)
Cordless тренировка /водача ( евентуално) е. 3/8 " свредло ( евентуално)
Ролетка и молив ( евентуално) е. отвертки ( Филипс и плоски)

Покажи повече инструкции

1

да започнете :

Не забравяйте да прочетете и следвайте всички инструкции , които идват с единица фен и фен - подкрепа скоба , която може да се различава от инструкциите, дадени тук .

Ако приемем вашите местни разпоредби позволяват да изпълнявате непълнолетен електрическа (и т.н. ) работа , се процедира, както следва:

бЕЗОПАСНОСТ: Носете предпазни средства , колкото е необходимо ( препоръчваме предпазни очила, ръкавици, маска при минимална )

Следвайте указанията безопасна употреба стълба ( виж линка долу)

Практикувайте техниките за безопасно повдигане ( виж линка долу)

Следвайте инструкциите на производителя за безопасна употреба на инструменти, необходими за изпълнение на тази задача

2

Монтаж :

Изключете захранването на веригата за хранене на съществуващия таван светлина ( т.е. , извадете предпазителите , изключете прекъсвачи в печатната панел )

. Забележка: Не забравяйте да си осигури четливо отпечатан етикет /етикет на пистата . панел , за да предупреди всеки, който потенциално може да даде нов тласък на веригите , които ви работят по системата

Label трябва да се чете : "Не пипай! Аз съм на работа по електрически SYSTEM " , и трябва да включва вашето име и местоположението на работата, която се извършва (особено ако в многофамилни жилищни единици) . ​​


3

премахване на съществуващите осветителни тела ( премахнете глобус или дифузер ; свалете капака ; изключете окабеляване ; . развийте тела от електрическата кутия)

4

премахнете съществуващата електрическа кутия (с помощта на малък лостов - бар чрез съществуващата дупка , внимателно отлепете електрическата кутия от таван греди тя е свързана с ) .

5

Определете дали съществуващата дупка се намира за да позволи електрическо поле на фен - подкрепа скоба да се подредят без разширяване или преместване на отвора на тавана.
<Бразилски> 6

ако съществуващата дупка трябва да се разшири , просто марка и намаляване на тавана с гипсокартон триона , като се вземат под внимание всички кабели в тавана , за да се предотврати повреждането му .

Ако имате нужда да се създаде нова дупка , поставете го така съществуващата окабеляването ще го достигне удобно , след това проследи формата на електрическата кутия на новото място ; пробия 3/8 " стартер дупка ; след това се нарязва на формата с гипсокартон на триона , като се запознае с всеки окабеляване на тавана , за да се предотврати повреждането му .

7

Монтирайте скобата на фен - подкрепа , обезопасяването здраво на мястото си между гредите на тавана и . изравняване приложеното електрическо поле с дупка на тавана

инсталиране на хардуер за закрепването на вентилатора снабден с новия си фен единица

8

. Забележка: може да се наложи един приятел да помогне с повдигане на фен единица до тавана , като някои фенове са малко тежки за един човек да маневрира в позиция , прикрепете окабеляване и сигурна единица .

Повдигнете модула на вентилатора в позиция и свържете кабелите за захранването към мотора на вентилатора окабеляване. е.

Обезопасете уреда вентилатор за монтаж на хардуера на вентилатора. е.

Secure монтаж хардуер капак .

Инсталирайте перките на вентилатора .

9 <стр.> Изключете захранването обратно в прекъсвача

. Забележка: Той винаги е добра идея да има един приятел стои в стаята, докато изключите захранването, само така те могат да ви предупреди, ако по някакви искри полетял по някаква причина !

може да се наложи да се разработи система за комуникация , ако панелът е далеч от стаята ( т.е. , в мулти - жилище ) .

10 <стр.> Тествайте вашия нов вентилатор за правилното operation.Note : . ! Повечето фенове на тавана имат един ключ за посока на часовниковата стрелка или обратно на часовниковата стрелка въртене , и един превключвател за скоростта на вентилатора

ENJOY вашия нов вентилатор на тавана

<Бразилски>

Как да се замени една врата Seal на Maytag Front Loader

уплътнението на вратата , известен също като по-долу печат, на предно зареждане Maytag перална машина не позволява на водата да проникне между корпуса на пералнята и вратата . С течение на времето , п

Περισσότερα >
Как да спечелим една Dresser От Pine

Ако искате да използвате бор да се изгради скрин, или като част от някаква дървообработване проект , трябва да се приемат специални съображения. Pine е мека дървесина , и трябва да се борави внимателн

Περισσότερα >