Home & Garden >> у дома градина >> Home Appliances >> Вентилатори >> Content

Как да Прикрепете вентилатор на тавана до центъра на катедралата Таван

A тавана вентилатор увеличава притока на въздух в стаята си и може да помогне да се намали разхода на отопление или охлаждане. Защото горещ въздух се издига , можете да загубите много топлина близо до тавана , ако имате таван катедрала . Повишената въздушна струя от вентилатор на тавана през лятото също помага с разходите за климатизация . Инструкции

1

Измерете височината на вашия таван катедрала в пика център и измерване на пода. Височината на тавана ви ще определи продължителността на надолу - прът , което трябва да инсталирате вентилатор на тавана. А надолу - прът се използва, за да се откажа вентилатор на тавана от тавана надолу до най- годен за живеене пространство в стаята си. Ако център върха на вашия таван катедрала е по-висока от 15 фута , се препоръчва определяне на прът от 72 инча. Не забравяйте, че перките на вентилатора на тавана трябва да бъде най -малко 7 метра от пода по съображения за безопасност .

2

Инсталирайте вентилатор кутия тела в центъра на върха на вашия таван катедрала. Измерете повече от веднъж, за да се уверете, че полето за арматура е инсталирана в центъра на вашия таван или греди . Се използва за поставяне на вентилатора за таван в центъра на тавана , вместо да използвате платка, която се простира на пика тела кутията вентилатор на тавана . Арматура кутия А е много по-лесно да инсталирате от борд, който налага рязане и монтаж .


3

Прикрепете надолу прът и основата на вентилатора на тавана на кутията на устройството , след посоки. Уверете се, че проводниците на вентилатора на тавана са достатъчно дълги, за да достигне през долната - прът за вентилатора на тавана . След като надолу прът е обезопасен , тел вентилатора на тавана в съответствие с инструкциите .

4

купя дистанционно управление за вашия вентилатор на тавана , особено ако тя е монтирана в тавана катедрала . Уверете се, вентилатор на тавана си купувате има опция за дистанционен контрол , за да се избегне изкачване на стълба , за да включите вентилатора и изключва , или промяна на посоката на въздушния поток .


От:http://bulgarian.98905.com/home-appliances/ceiling-fans/1019052613.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.