Как да инсталирате тавана вентилатор на Hampton Bay Хънтингтън III

Hampton Bay вентилатори са изключителна марка продава на Home Depot и се предлагат в разнообразие от размери , цветове и спецификации. Измерете стаята, за да се определи размерът имате нужда и дали имате нужда от редовен инсталация , а шушу или надолу - прът . Huggers се използват за ниски тавани и надолу пръти се използват за високи тавани . Инструкции

1

премахнете вентилатора на тавана и всички части от комплекта . Планировката на частите и прочетете листовката , която идва с вентилатор на тавана. След като имате обща представа за това как ще се инсталира вентилатор на тавана , се уверете, че всички части са включени в кутията. Сложете вентилатор на тавана заедно според инструкциите. Това обикновено се състои от поставяне на скоби за закрепване на лопатките и перките на корпуса .

2

Съберете всички инструменти, което би могло да е необходимо да инсталирате вентилатор на тавана. Няма нищо по-лошо от стои на една подвижна стълба с вентилатора в ръцете си , само за да разберете, че трябва друг инструмент. Вие ще се нуждаят от стълба , една верига тестер, отвертка , тел за отстраняване на бои и клещи, за да инсталирате вентилатор на тавана , където един стар фен се заменя или където висеше осветително тяло . Ако това е изцяло ново инсталиране, вие също ще се нуждаят от гипсокартон трион за изрязване на отвор в тавана и нов таван кутия. Необходими са Hammer и пирони или винт пистолет и винтове, за да инсталирате новата таван полето Еднопосочни или между гредите на тавана .


3

Изключете електричеството в стаята. Тествайте проводниците с тестер схема да се уверете, че захранването е изключено , дори ако електричеството е изключено в кутията на прекъсвача . Винаги е по-добре да бъдат безопасни, отколкото съжалявам .

4

Монтирайте кутията монтаж към тавана. Видът на монтажната кутия инсталирате зависи от това дали това е нова инсталация, или заместител на един стар вентилатор на тавана или осветително тяло . Кутията за таван ( за вграждане ) също може да е различен, ако сте го монтиране директно върху греди или между тях .

5

Hang куката или прикрепете плочата на тавана да виси вентилатора на тавана . Уверете се, че е сигурна , за да запази вентилатора на тавана от вибриращи и разхлабване на винтовете , притежаващи вентилатора на тавана .

6

проводника на вентилатора според указанията, включени в вентилатора. Проверете и двойна проверка на кабелни връзки , за да се уверете, че те са в безопасност и кабелен в съответствие с инструкциите .

7

Затегнете всички връзки здраво , и да инсталирате светлина комплекта , ако желае. Завъртете обратно на електрически и включете вентилатора на тавана за вкусна хладен бриз .

Изграждане на AC Застани на покрива

Защото на медта в техните изпарители и кондензатори , заедно с чугун обикновено се използва , за да направи мотори и компресори , климатици са изключително тежки за техния размер. Тяхното тегло създав

Περισσότερα >
DIY Шевни Plan Таблица

A зает Crafter или шивачка знае колко важно е да има маса или зона , посветена на шиене. Има много важни неща, за да си помисля, когато планирате маса още преди да започне да го направи. Изключително

Περισσότερα >