Как да инсталирате тавана вентилатор на Hampton Bay Quick Connect

Hampton Bay вентилатори имат патентована система за връзка , наречена "Quick Connect ", за да направи вентилатори много по-лесно да инсталирате. Когато търсите за нов вентилатор на тавана , погледнете Hampton Bay да се спести време и влошаване с инсталацията. Инструкции

1

Отворете кутията , която съдържа вентилатор на тавана и части . Поставете частите навън , и проверете дали всички части са включени в кутията. Прочетете инструкциите за инсталиране, напълно, преди да започнете да инсталирате вентилатор на тавана.

2

Съберете инструментите , които ще трябва да инсталирате вентилатор на тавана. Ако инсталирате вентилатор на тавана на Quick Connect да замени осветително тяло или стар вентилатор на тавана , ще имате нужда от стълба , клещи , верига тестер, отвертка и тел за отстраняване на бои , в зависимост от състоянието на съществуващите кабели. Ако правиш чисто нова инсталация , добавете гипсокартон трион , монтаж кутия таван , пирони или винтове и чук или винт пистолет. А съвсем нова инсталация изисква от вас да изрежете дупка в тавана , където ще бъде инсталиран на вентилатора. A таван или монтаж кутия е инсталиран на греди на тавана или между носещите греди на тавана , за да държи вентилатора на тавана и я държи стабилно.


3

Изключете електрическата до стаята в полето за прекъсвач . Отстранете стария вентилатор на тавана или осветителното тяло . Въпреки, че сте изключили Electric, тества жиците с тестер схема да се уверете, че няма електричество , преминаващ през проводниците .

4

Snap монтажната скоба Quick Connect в полето за вентилатор на тавана която е инсталирана на или между гредите на тавана . Ще разберете, че това е свързано , когато чуете и усетите щракване на място.

5

Mount вентилатора таван в съответствие с указанията , включени в полето за конкретно приложение . В зависимост от вашия таван , може да се наложи да инсталирате редовен надолу прът , а Възглавничка за ниски тавани или надолу - прът за високи тавани .

6

Поставете перките на тавана вентилатор в вентилатор на тавана , в съответствие с инструкциите . Ще чуете и почувствате ги щракне на мястото си , както вие ги плъзнете в конзолите на фен - блейд . Инсталирайте светлина кита и електрически крушки , а по желание . Завъртете обратно на електрически и включете вентилатора на тавана на за освежителен бриз .

Как да настроите таймера за размразяване за Амана Хладилник

? Амана получава своето начало през 1934 г. , когато основател Джордж Foerstner вграден охладител . От този момент, Амана се фокусира своята енергия за отопление и охлаждане продукти, включително хлад

Περισσότερα >
Какво е Тайгър Maple

? Tiger клен е екзотична твърда дървесина с отличителен вълниста или къдрава модел, който може да приличат на тигрови ивици. Също известен като къдрава клен или пламък клен , трайност тигър клен и нег

Περισσότερα >