Как да Wire А Полилей

A полилей е осветително тяло , което има няколко клона на светлини. Те добавят елегантност и светлина в дом . Повечето от времето , те ще бъдат окачени в трапезарии горните таблици вечеря . Полилеи също могат да се видят в бални зали, зали и фоайета . Те често се свързва с богатство и класа. С цел да се мотае полилей , ще ви е необходима подходяща екипировка и основни познания за окабеляване. Нещата ще трябва
Гипсокартон видяха
Ladder
Електрическа кутия
Expandable скоба и малка скоба
Knife
Телени ядки MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
<Бразилски> 1

Изключете електрическата мощност . Направете това, като проверка на таблото с бушоните , която обикновено се намира в мазето . Ако мястото не разполага с мазе , тогава той може да се намира в килера . В кутията с предпазители има няколко ключове, които ще отидат за всяка стая и един общ ключ за власт. Ако не сте сигурни , тогава флип всички от тях на разстояние .

2

определи къде да се мотае на полилея . Повечето полилеи са окачени в трапезарии. Тя би трябвало да бъде най-малко 2 фута и 6 инча над масата , за да се попречи на хората да удрях главата си върху него . Полилеят не би трябвало да има по-широк от 12 сантиметра от краищата на масата.


3

Откачете капака до първоначалната осветителното тяло . Вижте как са прикрепени жиците . На срещата на проводниците с полилея . Извадете лампата и да се свържете полилей жици. Свържете белия проводниците от полилея с бели жици в тавана и да направим същото и с черни жици .

4

Свържете електрическо поле, ако там не е един вече приложен. Това ще се готви в тавана , където старата устройството е . Ако вие поставяте полилей , където няма арматура тогава може да се наложи на електрическа кутия сложи инча Начертайте кръг , където ще виси полилей . Изрежете кръга навън с гипсокартон трион. Монтирайте разширяема скоба в отвора и я поставете хоризонтално между две греди на тавана . Завъртете скобата и той ще се разшири , за да се поберат плътно в греди .

5

Използвайте малка U образна скоба , за да се поберат на върха на разширение на скобата. Малкият конзолата ще има два винта от всяка страна , за да се завинтва в електрическо поле . Поставете електрическия прозорец през дупката в тавана и затегнете винтовете, за да пазят клетките на място. Използвайте нож, за да се съблича около един инч от изолацията на разстояние от проводниците и завъртете същите цветни жици заедно. Свържете ги с тел гайка , за да ги задържи заедно .

Как да се промени една Fuse в Hotpoint съдомиялни

Hotpoint марка миялни машини са защитени от 13 -усилвател предпазител вътре в щепсела. Предпазителят защитава уреда от щети в случай на електрическа вълна . Ще откриете, че миялната машина се появява

Περισσότερα >
Как да се изгради една Moving Библиотеката

Ако сте голям книга любовник и има десетки книга лежи у дома , какъв по-добър начин , за да им се наслаждавате , отколкото да се изгради своя собствена лавица за книги ? Но ние не говорим за просто ед

Περισσότερα >