Как да се замени една тавана вентилатор Pull Chain Switch

Таван фенове спомогне за опазването на електроенергия през лятото , като намали зависимостта си от климатик - и с комплект за осветление прикрепени , те могат да запълнят една стая с ярка светлина , особено при използване на компактни флуоресцентни крушки . С течение на времето , обаче , веригата за издърпване , която контролира осветлението на вентилатора на тавана може да започне да се съборят , в резултат на светлини, които няма да изключите или включено. В този случай , заменете ключа издърпване верига и да продължите да използвате съществуващия си фен . Нещата ще трябва
Издърпайте ключа верига светлина
Screwdrivers
пинцети
напрежение тестер ( сензорен тип)
Телени конектори
изолирбанд MarketBook.bg: Покажи повече Инструкции

1

Изключете захранването на вентилатора на тавана . Ако си фен се захранва от стенен превключвател , включване и изключване на ключа ще е достатъчно , но ако подава директно , тогава ще трябва да се намери на прекъсвача , който контролира тази верига .

2

Извадете всички крушки и стъклени нюанси от възела на осветление. Това ще помогне да се облекчи тежестта на блока на осветление.


3

Отстранете винтовете за закрепване осветление балдахин до тялото на вентилатор .

4

Намерете издърпайте прекъсвач на веригата , която контролира монтажа на осветление. Използвайте напрежение тестер сензорен тип за да се гарантира , че захранването е изключено . Издърпайте веригата за осветлението обикновено е един , разположен в близост до дъното на вентилатора , по-близо до реалните светлини. Веригата за издърпване , която контролира вентилатора се намира по-близо до лопатките .

5

Ако имате виси дръпнете веригата , извадете го от веригата. Когато дръпнете веригата излиза от корпуса на вентилатора , ще забележите един винт на капачката , който има верига излиза от него. Развийте и отстранете капачката . Това ще освободи ключа издърпване верига от тялото на вентилатора.

6

Махни конекторите телените от проводниците , свързани към комутатора и да вземат стария ключа в до магазина с теб, когато намирането на негов заместник . Обърнете внимание на модела на вашия фен и броя и цветовете на вашите свързващи кабели, които да им помогне да намерят правилната подмяна верига и ключа .

7

Вземете вашия нов ключ издърпайте веригата и свържете съответните кабели от нея с тези, които сте изключен от предишния ключа . Обезопасете кабелите с кабелни съединители и увийте лента от изолирбанд около конекторите , когато те отговарят на жицата .

8

Ако новия комутатор има капачката вече върху него , го отстранете. След това , поставете веригата и резба зърното в дупката , където е била инсталирана предишната ключа . Плъзнете капачката над веригата и го завинтете върху резба зърното да държи ключа за издърпване верига на мястото си.

9

Внимателно бутнете от жиците обратно в кутията и resecure светлинния монтаж с винтове сте отстранили в стъпка 3 . Уверете се, че няма кабели висят от кутията , когато се осигури светлина комплекта към тялото на вентилатора.

10

Преинсталиране стъклени нюанси , електрически крушки и издърпайте веригата виси . <Бразилски>
11

Изключете захранването обратно на вентилатора и да дръпнете веригата на влекач .

Как да инсталирате Frigidaire съдомиялни Канализация Valve

A Frigidaire миялна машина има изпускателен вентил , който помага при отстраняването на водата от устройството в правилното време в цикъла . Ако вашият Frigidaire миялна машина не е източване правилно

Περισσότερα >
Как да направите своя собствена Locker Организатори & Стелажи

гардероби могат да получат изключително разхвърлян по време на учебната година , особено , когато учениците имат само толкова много време, за да се промени книги в отделните класове . Вместо да водят

Περισσότερα >