Home & Garden >> у дома градина >> Home Appliances >> Вентилатори >> Content

Избор на тавана вентилатор Размер

Таван фенове са се втурнаха в 21-ви век с нови външен вид и стилове , които правят старите изглеждат като нещо от един филм Хъмфри Богарт . Изборът на правилната вентилатор на тавана за вашия дом сега е по-трудно от всякога , защото толкова много от тези нови стилове са примамливи , но неподходящо. Ето защо е много важно да се знае какво да търсите при избора на размера на вашия таван фен . Инструкции

1

Изберете вентилатора за неговата функция преди да направите нещо . Огромен фен Едва ли е необходимо за една малка спалня, докато много готино изглеждащ малък вентилатор няма да бъде от голяма помощ за семейна стая с таван катедрала .

2

Бъдете наясно с размер на помещението , когато се оразмерява на перките на вентилатора . Повечето производители фен включват таблица за перките на вентилатора на базата на квадратен метър . Перки на вентилатора се измерват с диаметър. Препоръчителни максимални размери блейд 36 инча за една стая, която е 100 квадратни метра ; Четиредесет и два инча за 144 квадратни метра ; 48инч за 225 квадратни метра ; и 52 инча за 400 квадратни метра .


3

Помислете височината на помещението и височината на обитателите на къщата при избора на вентилатор на тавана с осветително тяло . Осветителни тела могат да добавят още половин крак или по-скоро на общия размер на тавана. Ако тези, които живеят в къщата са високи , да вземе под внимание потенциала за удря главата си на осветителното тяло , ако вентилатора на тавана виси от тавана 10 -крак .

4

Обърнете внимание на трафика в дома си , когато избирате размер на вентилатор на тавана . Ако вентилатора на тавана се намира над маса или малко използвана стая, вентилатор на тавана с екстравагантен полилей е по-малко вероятно да причинят проблеми . При избора на тавана вентилатор , разположен в една част на къщата, където този тежък трафик , като по средата на дневна между кухнята и антрето към спалните , вероятно ще трябва да отида wtih по-малък вентилатор без осветително тяло да се избегнат инциденти .


От:http://bulgarian.98905.com/home-appliances/ceiling-fans/1019052591.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.