Как да избера най- открито Вентилатори ( Wet срещу Влажна )

Ако искате да запази самообладание на открито, когато сте се наслаждавате вашия двор през лятото , помислете за закупуване на открито фенове таван . Можете да избирате между Underwriters Laboratories - харесвани wet вентилатор на тавана или влажна вентилатор на тавана за употреба на открито . Wet - харесвани феновете могат да бъдат изложени на дъжд и са учредени в непокритите зони , докато влажни феновете могат да се инсталират само в закрити помещения, в които те са защитени от директен контакт с елементите . Инструкции

1

Помислете за вида на извън покритие. Виж, за да видите, ако мястото, където искате да използвате вентилаторът е изцяло покрита или , ако това е по- открита площ . Ако таванът е отворен, като непокрита вътрешен двор , вие ще се нуждаят от влажна вентилатор на тавана . Ако зоната е изцяло покрита и достатъчно голям, че вентилатора на тавана няма да се намокри , когато вали , влажна вентилатор на тавана трябва да е достатъчна . Например , за една голяма , покрита беседка , където дъжд не влиза , влажна фен би било подходящо в повечето случаи.

2

Помислете за местните климатични условия. Ако живеете някъде, където времето е меко и не много горещо, не е нужно много мощен вентилатор на тавана . Може би искате да спестите пари и да си купите по-малко мощен един , ако живакът остава на приемливи нива.


3

Разглеждане на размера на площта, която се планира да се охлади . Ако това е голяма площ , ще имате нужда от вентилатор с по-голям диаметър . Ако вентилатора на тавана ще бъдат окачени много високо , вие също ще се нуждаят от по-голям диаметър .

4

Помислете надвеси и ниско висящи барове. За разлика от закрито , където таванът е плоска и сравнително празен, открити тавани често имат по-ниски стълбове и поддържащи пръчки. Уверете се, че имате достатъчно голямо пространство , така че си фен може да се върти без обструкция . Може да се помисли вентилатор на тавана с по-малък диаметър, за да се уверите, че няма да удари нещо, тъй като тя се върти .

5

Намерете вентилатор, който съответства на вашия външен декор. Открит вентилатори се предлагат в голямо разнообразие от стилове. Можете да изберете да съответства на градинска мебел , съвпада с типа на вашата външна обвивка или да отговарят на дървета и растения около него .

6

Помислете за добавяне на осветление. Можете да се откажете , за да си купите външен вентилатор на тавана с осветление или без . Някои модели ще ви позволи да добавите светлини по-късно. Ако осветлението е включено , се уверете, че светлините и вентилатора могат да работят независимо един от друг .

7

Потърсете цветове и материали , които не показват замърсяване или корозират . Само защото влажен таван фенове и фенове мокри тавана са безопасни за употреба на открито, не означава, че те не се изцапаш или се спускат от елементите . Ако планирате да има вентилатор за дълго време , се уверете, че да вземе това предвид .

Как да намерим най- Vent Между фризер и хладилник всеки Side -по- Side

В хладилник рамо до рамо , фризера е обикновено на лявата страна , а хладилника е от дясната страна . Стената между двете страни е дом на две дюзи , които циркулират хладен въздух между двете страни .

Περισσότερα >
Как да тъкат Rush Стол Седалки

Rush седалкови места, исторически , направени с бик пиковите папур листа, са селски допълнение към вашия дом . Ако вашите съществуващи пиковите места се нуждаят от ремонт, или ако искате да включите п

Περισσότερα >