Как да се добави осветителни тела за Вентилатори

Близо две трети от американските домакинства притежават поне един вентилатор на тавана . Те по-ниски сметки за енергия чрез осигуряване на охлаждане бриз през топлите месеци , и чрез циркулиране на топъл въздух по време на по-хладно време . Тъй като вентилатори заменят тавана осветително тяло стая , той не е изненадващо, че един от първите подобрения, направени в фен дизайн е добавянето на светлина комплект. Осветителни тела са на разположение за почти всички вентилатори , с проекти, които допълват всеки стил на вентилатор или стая декор. Следвайте тези стъпки, за да инсталирате осветително тяло с вентилатор на тавана . Нещата ще трябва
вентилатор на тавана светлина комплект
стълба или стол
отвертки
Телени ядки MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изберете светлина комплект , които ще отговарят на вашите вентилатор на тавана . Универсални комплекти годни са на разположение, но най-сигурният залог за добра форма е да се купи една от същия производител като ваш фен .

2

Изключете захранването на вентилатора на тавана на кутията на веригата . Застанете на стълба или стабилен стол удобно да достигат до дъното на вентилатора .


3

Отстранете винта, които крепят долния капак за ключ на корпуса на цилиндричен в основата на вентилатора. Свалете капака и намерете бялата жица и черния проводник , че властта на светлина комплекта.

4

Туист заедно голите краища на черния проводник от комплекта за осветление и черната жица от вентилатора , след това завъртете върху телена гайка за защита на връзката . Свържете белия жиците заедно по същия начин , и баста кабелите в корпуса на превключвателя . Ако вашият комплект използва прикачени файлове плъг вместо по кабели , включете двойките проводници заедно.

5

Изравнете основата на светлина комплект с корпуса на ключа и ги прикрепете с помощта на винтове капака . Инсталирайте стил и мощност на крушки , препоръчани от вашия продукт литература , и след това да инсталирате света на лампата , ако вашата светлина комплект има един . Регулирайте и затегнете спот светлини или лампа нюанси .

6

Възстановяване на енергия от прекъсвача . Включване на светлината с разтегателен кабел , превключвател или дистанционното управление.

Пръкват шумове от газовата пещ

Homes правят всякакви шумове. От дрънчеше и Чукането на водопроводни системи към УОЗ и изсъсква на пещи , тези звуци могат да станат припеви за собствениците на жилища . Причините за безбройните шумов

Περισσότερα >
DIY Office Таблица

Осъществяване офис мебели е персонализиран начин за постигането на специфичните вашия офис нужди. Дали това е чисто функционална или има някакъв характер , DIY офис мебели изисква малко находчивост и

Περισσότερα >