Как да инсталирате вентилатор на тавана с осветление

Осветени фенове тавана са мулти - функционални . Те служат на целите на разкрасяващи една стая, докато предоставянето на хладен бриз и централно осветление, което достига по-далеч от светлина от настолна лампа , която само от полза за човека, който седи точно до нея . Осветени фенове тавана са малко по- трудно да се инсталира от редовните фенове на тавана , защото трябва да преведа светлина монтьор комплекта към редовната вентилатора , но с помощник да ви помогне с теглото на вентилатора , инсталацията не трябва да отнеме повече от 1 hour.Things ви е нужно
Phillips или плоска отверка
Всички компоненти , които са необходими за завършване на строителството на вентилатор на тавана
Light крушка ( и), които могат да се поберат
The вентилатор на тавана
Показване повече инструкции

1

Преди да започнете работа по електрическата инсталация, трябва да изключите ключа за лампата и прекъсвача в помещението, в което ще бъде монтиран вентилатор на тавана. Опитайте се да инсталирате вентилатор на тавана по време на деня , така че да може да се отвори прозорец за естествена светлина. Ако правите инсталацията през нощта , получи толкова светлина , колкото можете от други помещения , както е възможно , и с прожекторите ще бъде огромна помощ .

2

Свалете капака на изхода кутия на тавана и да изложи на проводниците , които ще използвате за свързване на вентилатора. Това обикновено се прави с отвертка Филипс , но ако не разполагате с такъв , плоска отверка ще работи .


3

Използване на винтовете, които току-що извадени от капака на изхода кутия , свържете монтажна скоба на вентилатора на тавана до полето за контакт. Ако инсталирате на вентилатора под ъгъл стена , вижте , че отворения край на монтажната скоба се обърна към по-високата част на тавана. Ако се обърна към долната страна , перките на вентилатора ще удари тавана , когато те са инсталирани.

4

На мотора на вентилатор на тавана , извадете моторни винтовете и шайбите от долната част на двигателя .

5

Решете дали искате да използвате кратък downrod или дълъг. A дълъг downrod се използва само за високи тавани . След като сте решили , бутнете проводниците от горната част на двигателя нагоре през downrod , плъзнете балдахин (частта от вентилатора на тавана , която покрива винкел ) над downrod с отворената страна , насочен нагоре, и след това плъзнете игото покриване (частта от вентилатора на тавана , който покрива винтовете в долния край на downrod ) над downrod с отворената страна надолу.

6

Извадете щифта и клипът , който държи щифт в горната част на двигателя и се плъзга downrod в двигателя. След като downrod е в двигателя , плъзнете щифта обратно на мястото си и заключете downrod и мотора , заедно със стопанството клип .

7

Hang на downrod на монтажната скоба и да се гарантира , че тя е сигурна преди да преминат към следващия раздел.

Janitrol Газова пещ няма да възпламени горелката

Когато газова пещ Janitrol е включен , неговата Ignitor трябва да светне основните горелки на уреда . Ако вашият Janitrol пещ не свети на всички, а след това му Ignitor вероятно не работи. A лошо Igni

Περισσότερα >
Foam Ядро таблата Инструкции

ядро Foam е един от най-простите материали можете да използвате за създаване на таблата . Не само, че ядрото на пяна лек, но тя намалява и се присъединява заедно бързо и лесно, така че можете да напра

Περισσότερα >