Home & Garden >> у дома градина >> Home Appliances >> Вентилатори >> Content

Как да инсталирате Wireless тавана вентилатор

В миналото , инсталиране на тавана вентилатор на тавана на катедралата е със сигурност е възможно , но го контролира означаваше да се налага да имате дълъг pullchain висящи в средата на стаята . Но благодарение на безжично дистанционно управление , този проблем е нещо от миналото. Сега , феновете безжични таван може да бъде инсталиран на катедрални тавани без декор - прекъсва pullchain . Ето как можете да инсталирате такава. Нещата ще трябва
Wireless вентилатор на тавана ScrewdriversWire strippersVoltage тестер ( сензорен тип ) Тел connectorsElectrical tapeLadder ( ако е необходимо)

Покажи повече инструкции

1

Сглобете вентилатора , включително остриетата , според инструкциите , които дойдоха с комплекта .

2

Вземете монтажната скоба и го закрепете към кутията на тавана с помощта на два винта, които дойдоха с вентилатор на тавана монтажен комплект . Монтажната скоба ще има три-четвърти кръг в центъра на това , че държи топката в горната част на downrod на вентилатора .


3

Повдигнете вентилатор и задайте downrod топка ставата отвътре монтажната скоба . Това ще ви позволи да използвате и двете си ръце за окабеляване.

4

Проверете безжичен приемник и дистанционно управление, за да се уверите, че и двамата са настроени на една и съща честота .

5

Свържете заземяващия кабел от вентилатора на тавана и downrod към заземяването в полето таван.

6

Погледнете безжичен приемник и ще забележите, че едната страна има черен и бяла жица , а другата страна е бяла, червена и синя жица. В синьо и червено трябва да бъдат етикетирани като на това, което те мощност ( в повечето случаи синьото захранва осветлението и червеното захранва мотора на вентилатора ) .

7

Свържете черния проводник към приемник на черен таван жицата и бялата приемник проводник към белия таван жицата .

8

от другата страна на слушалката , свържете белия проводник към белия таван фен жицата . Свържете синия към синия вентилатор на тавана жицата и да се свържете червения кабел към черния таван фен жицата .

9

Внимателно избутайте всички жици и безжичен приемник нагоре в полето за таван възел по най-добрия можете.

10

Вдигнете капака на вентилатора на тавана и го завийте на място. Това ще запази всички кабели и приемника безопасно вътре.

11

Изключете захранването обратно на веригата , поставете батериите в дистанционното управление и тества вашата безжична инсталация вентилатор на тавана .


От:http://bulgarian.98905.com/home-appliances/ceiling-fans/1019052578.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.