Как да инсталирате тавана вентилатор Box

Таван фенове често тежат £ 30 , или повече. Кутия фен таван гарантира, че теглото на тавана вентилатор е правилно поддържа. Можете ли да си представите бедствието ще има, ако на устройството и уреда се разби в средата на хола си ? Необходима е допълнителна подкрепа, за да се гарантира, че вентилатора на тавана , ще остане в сила след монтаж . Покупка на подходящ размер на тавана вентилатор кутия за инсталиране за този прост , бърз проект дома подобрение . Нещата ще трябва
Измерване tapeCeiling braceAdjustable wrenchBolt assemblyBoltsCutterNuts ScrewdriverMounting assemblyMounting винтове MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете захранването на вентилатора на тавана . Махнете перките на вентилатора . Махнете гайките на тел и изключете проводниците . Извадете монтажа и устройството . Задайте всичко настрана.

2

Измерете ширината между двете греди на тавана , разположени над вентилатора на тавана . Поставете кутията на вентилатора таван между греди , като се уверите, че е плътно прилепване .


3

Slip презрамки таван чрез съществуващ срез дупка в тавана на устройството . Поставете скобата да прилягат плътно между вътрешните ръбове на кутията вентилатор на тавана. Завъртете вала на шината с регулируем гаечен ключ , докато зъбите вече не се движат в Еднопосочни .

4

Прикрепете събрание болт на скобата , като се уверите, болтовете са насочени надолу през дупката . <Бразилски>
5

Нарежете една от дупките подпечатани от електрическото поле . Нахранете проводниците от дупката на тавана през отвора изрязан в електрическото поле .

6

Изравнете електрическо поле с болтовете , които са изправени пред спад . Натиснете електрическата кутия на болтовете . Поставете ядки на болтовете . Завийте гайките върху събранието болт. Затегнете с регулируем гаечен ключ.

7

Поставете новия модул на монтаж на електрическата кутия на вашата кутия вентилатор на тавана с плосък страна нагоре . Завинтете винтовете с отвертка.

Стъпки за готвене в микровълнова фурна

Микровълните са се превърнали в общ уред в днешните кухни. Микровълните са бързи и спестяващи време аксесоари ; Начало готвачи и ресторанти готвачи , така ще бъде трудно да се откажат от удобството ,

Περισσότερα >
Домашно Deer Крак Gun Стойки

Какъв по-добър начин за един ловец да се гордеят с убийство си, отколкото с дисплей ? Докато монтаж препарирани животински глави е традиционен и величествен начин да се покаже своя улов , тя изисква с

Περισσότερα >