Как да Wire тавана вентилатор на Hampton Bay

Таван фенове служат като актив за вашата домашна обстановка . Те циркулира въздуха около една стая , като ви дава възможност да се намалят разходите за отопление и охлаждане на дома ви . В допълнение , те са стилни и добави едно докосване на клас към една стая . С подходящи инструменти , то не е трудно да се свържа вентилатор на тавана на Hampton Bay . Нещата ще трябва
Saber или ключалка трион
отвертка
Pencil
разклонителна кутия Електротехника MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
Инсталиране на Fan

1

Инсталирай кутия таван в мястото, където искате вентилатора , ако никога не сте имали фен или осветително тяло в помещението преди . Решете къде го искате и марки местоположението с електрическата кутия имате намерение да работите с проследяване на неговото очертание на тавана с молив .

2

Изрежете дупка по очертанията на полето с ключалка или сабя видях. Поставете кутията в дупката до долния ръб приляга наравно с дъното на тавана . Тя Пирон на подкрепата .


3

Изключете захранването на веригата на вентилатора ще използва от обръщане ключа на положение "изключено" . Поставете парче от електрически лента за отбелязване на ключа да се уверите, никой не случайно се превръща прекъсвача , докато сте на работа по тази схема . Инсталирайте тел на правилния диаметър , обикновено 12 калибър изолиран проводник . Натиснете на няколко инча от жицата надолу в кутията , достатъчно, за да ви позволи да направите връзките към вентилатора , и свържете другия край към съществуващата окабеляването в тавана.

4

Push монтажа конзола нагоре към тавана и закрепете монтажната пластина към кутията с помощта на два винта, които дойдоха с вентилатора. Strip достатъчно изолация от двете бели и черни електрически проводници (около ¾ " ), за да ви позволи да ги усуква заедно и капачка здраво с изолирани проводници ядки .


Подмяна на Fan
<Бразилски> 5

Млъкни захранването на веригата на разстояние чрез включване и изключване на прекъсвача . Next , продажба 6

Прикрепете зелено земята жица на монтажната конзола към зеления заземяването в тавана и ги усуквате плътно заедно . не е нужно да се изолира тази връзка, защото заземяването не се живее.

7

Push монтажната конзола нагоре към тавана и закрепете монтажната пластина към кутията с помощта на двата винта, които дойдоха с вентилатора. Оголете достатъчно изолация от двете бели и черни електрически проводници (около ¾ " ), за да ви позволи да ги усуква заедно и капачка здраво с изолирани проводници ядки . Можете също така да увийте връзките с изолирбанд , ако искате.

Ръсти Вода изтича от отделението за лед

A хладилник лед дозатор изтичане на вода може да показва две взаимно изключващи се въпроси. Теча и обезцветяването не е вероятно да бъдат причинени от един и същ въпрос . Вие трябва да се въздържат от

Περισσότερα >
Как мога да Reupholster на 60-те години Bucket председател

? A 1960 кофа стол е наречен така, защото на седалката на стола е закръглена като кофа . Тези столове са забавни и обикновено построени добре, така че те може да продължи в продължение на много повече

Περισσότερα >