Можеш ли да Замяна на тавана вентилатор Motor

? Ако обичате фенове тавана на Вашия дом , защото те се движат на въздуха из стаите и да ви позволи да се намалят разходите за отопление и охлаждане на дома ви, то може да бъде истински неудобство, когато те спрат да работят . Повечето неща, които могат да се объркат с вентилатор могат да бъдат фиксирани . Въпросът, който ще трябва да се отговори, е , " че си струва да ме да инвестират при определяне на този фен срещу просто закупуване на нов? " Смяна на вентилатор на тавана Motors

Има три основни неща, които могат да се провалят на вентилатор на тавана : лопатките , кондензаторите и мотора. От тях , перките са най-лесният и най-евтиният да се замени. За съжаление , те са също така и частта, която е най-малко вероятно да се провалят.

Кондензатори също са евтини и лесно да се замени , но те ​​могат да бъдат трудно да се намери . Все пак , ако мислите, че може да има проблем с мотора , тя наистина може да бъде един кондензатор . Ако вентилаторът работи бавно , въпреки настройката на скоростта , или ако моторът бръмчи за да покаже, че това е работа , но перките не ще се завърти , проблемът вероятно е с кондензатор.

Това е лесно да се замени един кондензатор . Това обикновено се съдържа в черна кутия вътре ключ жилища на вентилатора . Ако това поле е повреден по някакъв начин , тя също е един добър показател за кондензатор вероятно трябва да се смени . За да го замени , просто откачи жиците и инсталирате нов такъв . Най-трудното нещо за подмяна на кондензатор е намирането на подходящ заместник. Кондензатори са оценени в " microfarads ", така че ще трябва да се намери , че стойността на кондензатор и инсталиране на замяна със същия рейтинг. За съжаление, ако си фен има повече от една скорост , може да откриете , че тя има един кондензатор с повече от един microfarad рейтинг, и следователно повече от една жица. Ако това е така , обърнете се към схеми от страна на кондензатор , която разказва , които отиват там, където проводниците . Кондензатори са част най-вероятно да се провали, така че той може да плати, за да се научат как да ги замени , а не подмяна на вентилатора.

Ако двигателят се окаже, че всъщност е проблемът , вие със сигурност може да го замени . Някои двигатели Просто включете и от вентилатора. Ако не сте достатъчно късмет да имат един от тези , ще трябва да свържете новия мотор на мястото си , отговаряйки на цветни кабели. Не забравяйте да изключите захранването на тази схема в кутията на прекъсвача , преди да започнете . След това развийте корпуса на вентилатора и го отстранете за да замени двигателя.

Обаче , бърза проверка на вентилатор на тавана части сайтове показва, че най-евтините мотори са почти $ 50, като повечето от тях работят най-малко $ 100 или повече. Като се има предвид , че цената на един фен е често $ 70 до $ 80, а дори и най-много от най- скъпите не са много повече от $ 150, то може да се окаже икономически ефективно просто да замени вентилатора, а не става за неприятностите на заместване на двигателя. Това е вашето обаждане .

What If I подситов My Air Conditioner

? Размерът има значение по отношение на избора на правилния размер на климатика. Размерът има значение се измерва в BTUs ( британски термални единици ) - не на размера на единицата в инчове или конски

Περισσότερα >
Инструкции за това как да лястовича опашка кабинета чекмеджета

Cabinetmakers обикновено нарязани слепи съвпада да се присъединят към предната част на кабинета чекмеджета . Този избор дизайн позволява на съвпада , за да добавите сила , без да е видимо на фронтовет

Περισσότερα >