Как да инсталирате вентилатор на тавана С Saddle Box

A вентилатор на тавана обикновено е инсталиран , като се използва съществуващата арматура . Ако имате нужда от по-сигурен метод за монтиране на вентилатор на тавана , обаче , може да се използва седло кутия вентилатор на тавана . Кутията на седлото е оформена за да се поберат в рамките на таван греди за осигуряване на сигурна връзка за вентилатор на тавана планината . Инсталиране на вентилатор на тавана с седло кутия уверява, че вентилаторът не ще бъде в опасност от падане. Нещата ще трябва
Stud Finder
Pencil
Таван седло кутия
Гипсокартон видяха
бормашина
отвертка е. Монтажна скоба
Тел покрива

Покажи повече инструкции

1

изключите захранването към стаята , в която искате да инсталирате вентилатор на тавана. Изключете веригата за стаята в кръг панел.

2

Намерете конезавод за таван греди , използвайки търсачката на родословни . Маркирайте мястото на родословната с молива .


3

Поставете седлото кутията вентилатор на тавана , така че да е центриран върху марка на молив . След това равенство контур около нея с молива .

4

Изрежете около контурите с гипсокартон трион и след това отстранете отрязаните парчета от гипсокартон .

5

Издърпайте електрическите окабеляване за вентилатора през дупката и да го стартирате чрез кутията на тавана вентилатор седло.

6

Поставете кутията на седлото върху греди на тавана и го закрепете чрез затягане на монтажните винтове. Използвайте електрическа бормашина или отвертка, за да затегнете болтовете .

7

Определете монтажната скоба за вентилатора на седлото кутията вентилатор на тавана и да го прикрепите с винтовете, които са снабдени с вентилатор на тавана.

8

Свържете зеления проводник към земята винт земята върху кутията на седлото .

9

Туист заедно бели неутрални проводници и завъртете на корицата жица. Повторете тази стъпка за Черно горещи проводниците .

10

Задайте модула на вентилатора до монтажната скоба и го закрепете с винтове. Поставете винтовете в дупките в монтажната скоба и ги затегнете с отвертката .

11

Включете захранването и след това тест на вентилатора.

Как да се замени един Кенмор 80 Запалителен

Вашият Кенмор 80 газова сушилня използва подпалвач да светне на доставките на газ и да създадат топлина. Това подпалвач е крехка част от оборудването и може да се счупи или просто се износват с течени

Περισσότερα >
Как да спечелим една Рустик Quilt Ladder

Как да спечелим една Рустик Quilt Ladder . Quilt стълби се продава за над $ 100 през каталози и онлайн . Но можете да направите този селски юрган стълба за една малка част от разходите. Можете да изпо

Περισσότερα >