Как да се разделят Ключове за Fan и Light

Основно предимство на отделяне на контрола на превключвателя вентилатор на тавана от светлина контрола на превключвателя е да се елиминира необходимостта да се включите вентилатора или изключване от фен дръпнете веригата , която може да бъде трудно да се постигне . Един внимание , обаче , е дали съществува ел.инсталация между фен устройството на тавана и ключа на стената за отделно управление на вентилатора , но просто не е закачен . Ако кабелите вече не е инсталиран за контрол на вентилатора , който обикновено е такъв, трябва да бъде инсталиран . Нещата ще трябва
отвертка
Wire стриптизьорка
Dual превключвател
Dual превключвател капак
Romex електрически кабел
клещи нападател е. Fish лента
Hammer
Изолирани телчета
изолирбанд
Utility нож или нож за разцепване обшивки
самозалепваща лента
Marker MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
проверка на съществуващите Окабеляване

1

Задайте прекъсвач , който поддържа веригата се работи с OFF . С помощта на отвертка , махнете капака плоча на стена ключ . Премахнете съществуващия таван вентилатора от кутията на тавана вентилатор (електрическа кутия над модула на вентилатора ) на ръководството на тавана вентилатор .

2

Отстранете монтажните винтове от съществуващата стена ключ , с помощта на отвертка . Внимателно издърпайте ключа на стената от кутията на превключвателя да получат достъп до клемите на ключа и кабелите зад ключа


3

Търсене за окабеляване за подпомагане на контролните фен . ; това би могло да бъде несвързано проводник (обикновено червено или синьо ) в допълнение към черната ( светлина мощност , HOT ) , бял (неутрални ) , зелен или мед (приземен ) кабели вече прикрепени към комутатора . Ако там не е екстра, неизползван Romex тел за подпомагане на контролните фен , ново окабеляване трябва да бъде инсталиран .

4

Развийте винтовете на клемите стрелки да се отделят жиците , с помощта на отвертка . Вземете парче от хартиено тиксо и го надпишете " За Light ", с помощта на маркер. Поставете парче от хартиено тиксо за окабеляването , че е просто извади от контакта .


Инсталирай ново окабеляване в
5

изисквания верига за проверка за да се определи , ако 12 - габарит или 14 - габарит Romex е необходимо. За 20 -усилвател схема , използвайте 12 - габарит Romex , и за 15 -усилвател схема , използвайте 14 - габарит Romex .

6

Route риба лента между кутията на превключвателя стена и прозорец на тавана вентилатор за подпомагане на монтаж на ROMEX . Свържете единия край на две - диригент Romex , който съдържа един проводник за мощност ( HOT ) , един проводник за неутрален и заземен проводник , към лентата риба. Увийте изолирбанд около точката на свързване на няколко пъти, за да осигурят . Използването на макарата на риба лента , издърпайте ROMEX чрез окабеляване план.

7

Закрепете ROMEX на тавана в рамките на 12 сантиметра от отдушник кутия и на всеки 4 1 /2 фут по гредите , с помощта на чук и изолирани скоби . Оставете достатъчно Romex в двата края на окабеляване план , за да могат да направят връзки с новия двоен ключа да бъде инсталиран и окабеляването на вентилатора. Откачете ROMEX от лентата риба , и се нарязва на другия край на ROMEX използвайки клещи нападател на .

8

Сплит обвивката в края на ROMEX , с помощта на нож или нож за разцепване обшивки . Нарежете обвивката достатъчно далеч назад, за да се даде възможност на около 1 /2 инча на обвивката да остане в кутията на превключвателя стена или прозорец на тавана вентилатор . Издърпайте обвивката назад и отрежете излишъка с нож .

9

Махнете изолацията обратно от диригента на около 3 /4 инча , с помощта на тел стриптизьорка . Правете това на всеки край на ROMEX , за всяка жица. На стена превключвател края на ROMEX на огънете проводниците с клещи на нападател , така че проводниците напълно ще обикалят двойните крайни винта ключ . Развийте винтовете на клемите на двойна ключа , с помощта на отвертка , така че проводниците могат да бъдат прикрепени около винтовете.


Connect окабеляване и инсталиране на New Switch MarketBook.bg: 10

Прикрепете контролния фен HOT тел ( черен или червен ) проводник към долната HOT терминал (означени с винт месинг ) на двойния ключ. С помощта на отвертка , затегнете терминала завийте достатъчно, така че главата на винта е на върха на диригент и диригент не може неволно да се изплъзне . Прикрепете всички основания заедно с помощта на тел гайка . Ако Dual Switch има основание терминал , използвайте опашка за свързване на основание на този терминал.

11

Монтирайте кабелите с надпис " За Light " , като се свързва с лека контрола HOT (черен или червен ) проводник проводника към горната HOT терминал на двойната ключа . Затегнете винтовете на клемите надолу и проверете връзките . Извадете етикета на хартиено тиксо . Прикрепете всички бели жици от фен и леки вериги , както и фуражните жиците заедно с помощта на тел гайка . Прикрепете черните жици фуражни към останалите двойни превключватели терминали.

12

Натиснете двойна ключа обратно в кутията на превключвателя стена. Използвайте отвертка, за да се осигури двойна ключа за кутията на превключвателя и двойния ключ корицата на двойния ключ.

13

В кутията на тавана вентилатор, свържете контрола Romex вентилатор ( черен или червен ) проводник към контрол вентилатор на тавана проводник от чифтосване на две метални проводници заедно , рамо до рамо , след това усукване тази връзка заедно с помощта на тел гайка . Завъртете тел гайка , докато връзката е здраво, около три до четири пъти . Повторете тази процедура за всеки контролен фен тел , поставяне на белите проводници тел заедно и проводниците зелената жица заедно. Преинсталиране вентилатора на тавана на ръководството на тавана вентилатор .

14

Завъртете прекъсвача отново. В двойна ключа , да провери силата на светлината чрез преместване на горната ключа на включено, и да провери силата на вентилатора чрез преместване на по-ниска преминаването към по . Ако вентилаторът или светлината не се включва , настройте контролите ( издърпайте вериги ) на вентилатора , за да гарантира, че те са настроени на държавата ON. Ако това не помогне, проверете инсталацията на кабели , както се осъществява на предишните инструкции.

Пушене и Електротехника Smell в GE Prodigy Washer

Според САЩ Fire администрация , всяка година 310 американци умират и друга 1000 са ранени в жилищни електрически пожари. За да се избегне превръщането на статистика , ако вашият GE Prodigy перална маш

Περισσότερα >
Как да тъкат Corn люспа Стол Седалки

Антични прилив седалки столове добавят старомодна нюх към страна декориране схема . Царевични люспи традиционно са били използвани в южната част на Съединените щати за пробив седалкови места , тъй кат

Περισσότερα >