Как да успокои Фенове

Фенове са чудесен начин да поддържате дома си хладно и спестяване на енергия . Таван фенове предлагат безценна екстра --- способността да преминете към обръщане . Това е от голяма полза , когато вентилатора е в една стая с камина. Преминаване към обратната позволява по-топлия въздух да бъде внимателно избута надолу , затопляне на помещението. На горещите дни , когато климатик е в употреба , смяна на вентилатора за напред ще спомогне за привличане на хладен въздух нагоре, и след това да го разпространи из стаята . Понякога фенове стават шумни , и пречат на способността ви да чувате по радиото, телевизията или да се насладите разговор. Има няколко начина да успокои фен , всеки по малко или никакви разходи за вас . Нещата ще трябва
Philips винт главата на водача
силиконов спрей
Fan - балансиране комплект MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1 Keep перките на вентилатора чисти от прах.

Почистете всички перки на вентилатора с помощта на влажна кърпа . Избягвайте прилагането на натиск за намаляване на перките на вентилатора .

2 Шумни фенове са неудобство .

Включете вентилатора и да го спазват като се върти . Определете дали има потреперване в въртене на вентилатора .


3 Дръжте вентилатори чист.

Изключете вентилатора. Ако засече потреперване в вентилатора , с помощта на отвертка Филипс , леко затегнете всеки винт във всяка перката където се свързва с мотора на вентилатора.

4 Уверете се, че вашият фен е смазано .

Нанесете силиконов спрей до най-горната част на мотора на вентилатора , на която се появява върти сила. Включете вентилатора и тест за потреперване и шум.

5 вентилатор на тавана комплекти помогнат балансират ти фен .

Включете вентилатора изключен. С помощта на балансиране фен комплект , прилага фен тегла на съответните остриета . След прилагане на една маса , за обръщане на вентилатора и се наблюдава шум и потреперване . Включете вентилатора изключен.

6 A тих вентилатор е добре дошъл фен!

приложи друг тегло фен на подходящия острието. Включете вентилатора и се наблюдава шум и потреперване . Продължете този процес, докато подходящ баланс се постига и шума е изчезнал или силно намалял .

Отстраняване за GE Самопочистващ Radiant Range JBP75

GE модел JBP75 Гамата включва четири електрически горелки, фурна и бройлери . Въпреки, че този модел е сравнително лесно за използване, проблеми могат да се развиват. Намирането на причината за конкре

Περισσότερα >
Как да Antique Brass на Панта

A панта е две парчета метал , свързани с една игла , която позволява на врата или прозорец, за да се отвори лесно. Brass е бил използван в продължение на стотици години, за да направи панти поради сво

Περισσότερα >