Инструкции Hunter Fan

Таван фенове обличаш една стая, докато предоставянето на движение на въздуха . Инсталирането им е сравнително лесно, толкова дълго, колкото имате съществуваща тела , като таван светлина, вече свързан към веригата къща и здраво прикрепено към напречник . Hunter фенове разполагат лекота на инсталиране . Инсталация кука държи вентилатора близо до тавана за вас, докато не се свържете кабелите , така че не трябва да се опитват да балансират вентилатора в горната част на стълбата. Нещата ще трябва
Стълба
отвертка
Hunter тавана вентилатор комплект с монтажна скоба
Пластмасови ядки телени
изолирбанд MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

прекъсване на електрическото захранване на стаята в полето за верига. Качете вашата стълба към съществуващия таван устройството . Извадете устройството с изваждане на винтовете , с помощта на отвертка. Откачете проводниците , оставяйки голи проводници от електрическата кутия на тавана виси надолу. Изхвърлете старата устройството .

2

Донеси монтажната конзола от комплекта на вентилатора нагоре по стълбата . Задръж към съществуващата електрическа кутия и го монтирайте там с предоставените винтове. Прокарайте проводниците надолу през скобата , така че те са все още виси свободно под тавана .


3

Сглобете блока на мотора и балдахина на пода според инструкциите. Съберете всички, но остриетата .

4

Донеси сглобени вентилатора нагоре по стълбата . Дръж вентилатора относно инсталирането куката на ръба на монтажната скоба - ще има по една дупка в навеса на звеното фен за да ви позволи да го обесят. Това ще задържи вентилатора леко увисна на една страна , така че можете да получите достъп до кабелите и да го свържете с две свободни ръце .

5

Туист заедно жицата завършва от тавана до жицата завършва от вентилатора с пластмасови ядки тел . Свържете черно до бяло и черно до бяло , и увийте връзките в изолирбанд . Завъртете гола медна жица за заземяване от тавана около винта зелен заземяване на устройството фен .

6

Tuck кабелите в кутията . Натиснете балдахин фен на място срещу монтажната конзола и я закрепете с предоставените винтове.

7

Закрепете перките на вентилатора с винтове и гумени шайби .

8

Възстанови мощност в стаята и тествате вентилатора.

My GE Профил Arctica Спряно Осъществяване Ice

GE Профил Arctica е рамо до рамо хладилник, който има врата за хладилника от дясната страна и една врата за фризера от лявата страна . Като използвате GE Профил уред , може да срещнете проблеми с рабо

Περισσότερα >
Примитивните боядисани мебели Техники

Примитивните техники за боядисване показват облицовки възраст , в затруднено положение или в античен стил. Тези техники включват използването на глазури , промивки , пращене облицовки, циклене и изтощ

Περισσότερα >