Как да се осигури вентилатор на тавана на бетонен покрив

Таван фенове са икономичен метод за охлаждане на площ . Движението на въздуха феновете предоставят може да бъде полезно , когато е топло или хладно , което води до значителни икономии на енергия. Стандартният вентилатор на тавана е проектиран да бъде монтиран на таван гипскартон с дървени греди на тавана го подкрепят. С някои малки изменения , тези фенове могат да бъдат инсталирани на много повърхности , включително и конкретни ceiling.Things ви е нужно
Пробийте
Concrete бургия
Бетонни винтове
Felt върха маркер
Swag окабеляване комплект
Клеточни кабели MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Планировката монтажни компоненти на вентилатора . В комплекта трябва да бъде скоба че винтове в една разпределителна кутия в тавана електрически . Вземете тази скоба и да го използвате като шаблон за отбелязване на тавана в точното местоположение на вентилатора да се монтира . Внимателно марки всеки винт дупка в конзолата на тавана . Двойна проверка на тези марки .

2

Пробийте отворите , като се използва бетон бургия . Носете предпазни очила , както и маска , за да се предпазите от падане бетон пръстта. Повечето конкретни винтове ще идват с гумени вложки , които ще бъдат поставени в дупката, за да действа като подложка . Поставете вложка във всяка една от дупките, току-що сте пробити .


3

Закрепете скобата на място чрез инсталиране на винт във всяка една от дупките. Пластините ще се разшири и ще помогне задръжте винта здраво на място . Когато се добавят всички винтове , монтажната скоба трябва да бъде надеждно закрепено срещу бетон тавана.

4

Splice проводниците мощността от комплекта на мотора /светлина към комплекта за рушвет окабеляване. Уверете се, всички връзки са сигурни и не голи проводници се показват . Уверете се, Swag е достатъчно дълъг, за да пътуват от вентилатора на тавана , по тавана и надолу по стената към електрически контакт .

5

Инсталирайте вентилатора към скобата , след указанията на производителя . Това ще варира от една марка към друга , но повечето инструкции идват с лесни за следване диаграми . След като вентилаторът е монтиран , инсталираните ножовете и всички жилища пуснати в място , вие сте готови да се мотае жицата рушвет .

6

Пробийте отвор с диаметър приблизително всеки 36 инча по протежение на тавана. Използвайте същите вложки , както и преди , след това завийте електропроводната система в място за провеждане на рушвет срещу тавана. Повторете този процес, докато Swag е в желаната позиция . Вентилаторът е готов да бъде тестван .

Как да премахнете вградена в микровълнова с обособен Controls

Много съвременни домове идват оборудвани с вграден , над най- гамата микровълнова печка. Понякога контролите за тези микровълни са отделени и разположени на тезгяха или диапазон . Ако имате нужда да з

Περισσότερα >
Лесни тапициране Идеи

Една стара мебел печалби нов живот с нови лечения тапицерия. Но не всеки има умения и /или пари, за да ре- тапициране своето обзавеждане . Има много начини да се бои, че старата пейка , стол, табла ил

Περισσότερα >