Инсталиране Указания за вентилатор на тавана

A вентилатор на тавана е монтиран електрически уред обикновено се инсталира , когато осветително тяло обикновено ще бъдат поставени . Въздушният поток от вентилатора може да се контролира чрез промяна на скоростта или посоката на лопатките на вентилатор на тавана , които обикновено са с диаметър между 40 и 60 инча. Монтаж на вентилатор на тавана е малко по-ангажирани , отколкото инсталиране на осветително тяло , но тя все още е в рамките на обхвата на способностите най- DIY собственичката . Нещата ще трябва
No- докосване електрически тестер
Philips отвертка
Helper или здрав тел
Клещи MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Уверете се, че електрическото поле, което си фен ще бъде прикрепен към е в състояние да издържи теглото на вентилатора на тавана . Ако не сте сигурни за вашия електрическо поле, да го проверите с електротехник , преди да инсталирате на вашия фен .

2

Изключете захранването на електрическата верига на вентилатора ще бъдат свързани към главния прекъсвач кутия. Тествайте проводниците от електрическата кутия на тавана с електрически тестер без докосване , за да се гарантира, токът е изключен на правилната схема , преди да започнете инсталирането на вентилатора.


3

Прикрепете вентилатора таван монтажна скоба към електрическата кутията с винтовете, които дойдоха с кутията. Route електрическите жици от кутията през централния отвор на монтажната скоба и затегнете винтовете с отвертка Philips .

4

Риба проводниците от моторно устройство на вентилатора чрез определяне на прът и таван тапицерия герб . Бутнете надолу прът в монтирането на върха на моторната сглобка . Бутнете задържащия щифт през дупката в двигателя монтаж и чрез определяне на прът за закрепване на пръта надолу към двигателя. Клип на шплинта до края на задържащия щифт за закрепване на щифта . ( Забележка : пропуснете тази стъпка, ако закрепването на вентилатора директно към тавана, без авансово прът )

5

Повдигнете надолу прът и /или моторната сглобка на монтажната скоба на тавана. Поставете топката на пръта надолу в слота в конзолата да подпрете мотора , или ако не се използва за определяне на прът , подпрете мотора достатъчно близо до монтажната скоба за свързване на кабелите . ( Забележка : . Били помощник държи мотора за вас или да го спре от монтажната скоба със здрава жица , докато завърши електрическите връзки )

6

Туист заедно бялата жица от двигателя и бяла жица от електрическата кутия с клещи. Туист тел гайка върху проводниците в посока на часовниковата стрелка , за да се осигури . Свържете черния проводник от мотора и черната жица от електрическата кутия по същия начин . Прикрепете гола земя жица от електрическата кутия на земята винт зелено на монтажната скоба . Затегнете винта с отвертка Philips .

7

Линия монтажните отвори в горната част на мотора на вентилатора или надолу лостов механизъм на монтажните отвори в конзолата на тавана. Затегнете винтовете в скобата с отвертка Philips .

8

Закрепете перките на вентилатора за конзолите на перката с отвертка Philips и винтове . Закрепете скобите на фен - блейд на монтажните отвори в долната част на моторната сглобка . Затегнете задържащите винтове с отвертка Philips . Включете прекъсвача на най- прекъсвач прозорец главната .

Как да Отстраняване на GE Spacemaker XL 1800 Микровълнова фурна

Потребителите използват микровълновата GE Spacemaker като алтернатива на конвекция фурна. Серията Spacemaker предлага в голямо разнообразие от опции за мощност и може да стои свободно или се мотае в к

Περισσότερα >
Инструмент за изготвяне на Log Мебели

Инструменти са на разположение, които са проектирани специално да направи регистър на мебели. Някои от тях са ръчни инструменти , които създават уникален парче всеки път, а някои са електрически инстр

Περισσότερα >