Таван Fan Инсталация с големи Окабеляване

Таван фенове са много полезни в старите домове. Повечето стари жилища не са изолирани по днешните стандарти , и могат да се възползват от увеличеното въздушния поток, генериран от вентилатори . Има някои опасения , свързани с инсталирането на вентилатор на тавана в стара къща . Може окабеляването справят силата на вентилатора ? Може електрическата кутия издържат теглото на тавана вентилатор ? Нещата ще трябва
тел за отстраняване на бои
Телени резачки
Plastic обрат - на тел конектори
отвертка
Voltage метра MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете захранването на верига, която ще задвижва вентилатора. Проверете захранването е изключено , с помощта на детектор на напрежение .

2

Премахнете съществуващия осветителното тяло , където искате да инсталирате на вентилатора. Проверете изолацията на проводника и да проверите размера на тел и тип. Някои стари жилища са свързани с мед 14 - габарит или алуминиева тел . Уверете се, че кабелите могат да се справят с изискванията за захранване на вентилатора.


3

Махни електрическата кутия на устройството , като издърпате навън електрическите жици , след това премахване на винтовете , държащи кутията на място. Повечето тела кутии не са предназначени да се справят с теглото на вентилатор на тавана . Нови кутии оценени за вентилатори са по-силни и да имат допълнителни опори за свързване на кутията до тавана греди .

4

Поставете нова кутия в положение и да го прикрепите здраво към гредите на тавана . Вкарайте проводниците в новото електрическо поле , ако кабелите не трябва да бъде заменен. Ако окабеляването е необходимо да се заменят , ще трябва да го замени по целия път обратно към главния захранващ панел.

5

Вземи втори човек да държи на вентилатора в позиция. Следвайте инструкциите на производителя за свързване на кабелите . Обикновено , вентилаторът ще има черна тел, захранващия кабел , който трябва да се свърже с черния проводник в електрическото поле . Бял ( неутрален ) проводник на вентилатора , който трябва да се свърже с бялата жица в електрическата кутия . Вентилаторът също ще има заземен проводник , който трябва да бъде свързан към съществуващата земята , ако има такъв . Някои стари къщи не притежават земята тел работи с всички останали кабели . Някои фенове също включват окабеляване за вентилатор на тавана осветителни тела . Следвайте инструкциите на производителя за свързване на осветителното тяло . Twist тел съединители на всички заплитания .

6

Secure вентилатора на мястото и да го тестват .

Как да се определи един колан на Maytag Performa Шайба

The Performa линия на автоматични перални машини от Maytag идват в широка гама от модели. Всеки модел е оборудван с ремъчна предавка , свързана към двигателя и ролка система на основата на устройствот

Περισσότερα >
Как да Cane председател Bottom

председател боят с пръчки е техника, използвана по мебелите , за да го даде ракита вид. Бой с пръчки обикновено пуснати в гърба или седалки на столове , или да се използва , за да акцентирате дървени

Περισσότερα >