Home & Garden >> у дома градина >> Home Appliances >> Вентилатори >> Content

Как да почистите и Смажете Hunters Olde Tyme тавана вентилатор с

Компанията Хънтър започва да произвежда фенове през 1886 г. , и техните продукти носят гаранция и обещават да продължи цял живот . Докато те предлагат редица видове продукти , общата грижа и поддръжка на Хънтър продукти е същото във всички области. Преди инсталиране , тези фенове трябва да се смазват с масло, за да се предотврати повреда на двигателя ; Въпреки това, след като веднъж сте смазване на вентилатора в началото , тя рядко се нуждае , за да бъде отново смазан . Единствената поддръжка, необходими след монтажа е почистване , и следвайки инструкциите от ръководството Hunter може да помогне да се запази всичко работи smoothly.Things ви е нужно
стълбата
отвертка
Ножици
Oil тръба <Бразилски > Мека кърпичка
Топлата вода в
Покажи повече инструкции
Смазочно
е. 1

Изключете всички ключове към вентилатора за да се гарантира , че няма електричество работи за вентилатора на тавана . Не се опитвайте да смазвате вентилатор на тавана , докато се изпълнява

2

се изкачи на стълба или стол за себе си да доведе до нивото на очите с корпуса на превключвателя на вентилатора . ; това е областта, която държи ключа , че обръща посоката на вентилатора е.

3

Развийте винта на отвор за масло с плоска отвертка. ; този винт се намира в близост до ключа . Срежете върха на разстояние масло тръба SAE -10 , който идва с вашите Hunters Old Tyme вентилатор на тавана .

4

Наклонете пълен фен моторно устройство далеч от теб под ъгъл от около 45 градуса . Наклонете кутията на масло , така че да се излива в дупката , оставени от винт масло дупка. Бавно се налива масло в дупката , докато тръбата е напълно празен ; вентилаторът трябва всичко това масло, за да функционира правилно .

5

Поставете обратно винта преди да предяви събрание мотор изправен отново , за да се предотврати нефт от разлива . След като винт , е добре затегнат , продължи с вашите инсталационни процедури .


Почистване е.
6

Изключете всички ключове към вентилатора за да се гарантира , че няма електричество работи до тавана вентилатор. Не се опитвайте да почистите вентилатор на тавана , докато е включен .

7

Навлажнете мека кърпа с топла вода и избършете надолу перките на вентилатора веднъж на седмица, за да се предотврати прекомерно прах или мръсотия натрупване . Да не се накисва кърпата , или рискувате да капе вода върху сглобяването на мотора и причиняване на щети.

8

Добавете 1-2 капки ястие детергент към влажна кърпа , за да се премахне прекалената замърсявания или петна . Scrub нежно , а след това изплакнете с кърпа , напоена с обикновена топла вода , за да се отстранят остатъчните пяна .


От:http://bulgarian.98905.com/home-appliances/ceiling-fans/1019052472.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.