Как да Wire А осветително & Fan за контейнери

Един от най-лесните начини да добавите нов вентилатор на тавана на клон схема е да се включи в схема чрез съда власт в края на печатната план. Всеки контейнер има два комплекта от месинг и сребърни терминали. Проводниците , прикрепени към един набор носи ток в контакта , а другата е на електричество до следващото устройство във веригата. В един момент, един контейнер има жици , водещи до него . Това е края на цикъла . Чрез използването на празните терминали за извършване на захранване на вентилатора и светлината , можете да добавите нов вентилатор , без да се налага да се добавят още браншови circuit.Things ви е нужно
Utility нож или отвертка ключалката трион

Expandable презрамки бар
фиксиране разклонителна кутия
Пробийте с отвертка малко
4 винтове за дърво
Switch кутия
Switch
винтове
Fish лента
Двупроводни NM кабел
Електротехника лента
Гипсокартон кръпка комплект MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Изключете електричеството към веригата , върху която работите и намерете съда в края на -писта . Премахване на този съд от кутията чрез развиване на винтовете го държи на място.

2

Изрежете дупки за вентилатора и кутията на превключвателя . Дупката на вентилатора трябва да бъде достатъчно голям, за да ви позволи да се промъкнат бара презрамки и разклонителна кутия над тавана . Над съда и на ключа , когато стената и тавана се срещат , нарязани на 1 - с - 2-инчов отвор за подаване на проводниците . Запазване на сухото строителство за подмяна късно.


3

Инсталирайте хардуера. Поставете кутията на кръстовище до лентата за скоба с помощта на хардуера , който дойде с кутията. Прикрепете лентата с презрамки на греди над тавана с винтове за дърво . Закрепете кутията на превключвателя на сухото строителство с винтове.

4

Стартирайте окабеляване. Нахранете лентата риба през дупката над полето за преминаване през тавана на съединителната кутия . Закрепете електрическите кабели до края на лентата риба и го издърпайте назад към стената . Хвърли жицата до кутията на превключвателя . Повторете тази стъпка с кабела за буксата към вентилатора.

5

Свържете проводниците към ключа и съда . С помощта на отвертка , прикрепете черните проводници към клемите на месингови и бели жици до сребърните клеми. Свържете земята кабели към заземяващите клеми в ключа и съдовете кутиите. В ключа , увийте парче изолирбанд около бялата жица за да покаже, че е горещо. Поставете съда и преминаването към техните кутии с помощта на винтове .

6

Свържете кабелите на вентилатора и светлина комплекта. Използването на пластмасови обрат - на електрически проводници , свържете черния проводник от ключа към черната жица от съда . Използване на електрически конектор , свържете бялата жица от съда до бяло жица на вентилатора и бял проводник на светлина на Кит . Накрая , свържете черния проводник от вентилатора и червен или черен проводник от светлина комплекта към бялата жица от ключа . Увийте парче изолирбанд около бялата жица от ключа за да покаже, че е горещо.

7

Hang вентилатора и светлината в съответствие с инструкциите на производителя. Ремонт на дупки в сухото строителство , като се използва комплект кръпка и включете захранването .

Как да се определи един пробит Admiral Side -по- Side Freezer

Има няколко възможни причини за спукан Maytag Admiral фризер , включително свободна линия водоснабдяване на хладилника и една неправилна настройка на температурата на фризера . Линията за водоснабдява

Περισσότερα >
Как да Reupholster на Mushroom Stool

A гъби стол е стол с мършаво подкрепа в сравнение със своя широк , заоблен връх . Когато тези столове са тапицирани , често е само горната част на столчето , която е била покрита . Тези столове могат

Περισσότερα >