Как да инсталирате Triangle Всички House Fan

триъгълник Цялата къща фенове са произведени от Triangle Engineering на Арканзас , Inc Цели фенове на жилищата могат да служат като по-ниска цена алтернатива на централна климатизация, тъй като те използват много по-малко електроенергия. Те работят от движението на въздуха , рисуване по-хладен въздух отвън . За да функционира правилно , те трябва да бъдат поставени в една стая или коридор, който има достъп до външната страна чрез врата или прозорец . Поставянето на цялата къща фен на централно място в къщата ще даде най-добри резултати. Нещата ще трябва
Hammer
Utility Knife или лист рок видях
Saw
стрейт едж
Ролетка
отвертка
Пробийте MarketBook.bg: Покажи повече инструкции <Бразилски>
1

Изберете място за цялата къща вентилатора. Вентилаторът трябва да е в близост до центъра на къщата, за най-добри резултати. Triangle Цялата къща фенове могат да бъдат поставени в коридора , но производителят препоръчва коридор с минимална ширина от 32 инча за 24- инчов вентилатор . A минимална широчина на коридора 35инча се препоръчва за 30 инчов вентилатора.

2

Изследвай част на тавана точно над вентилатора , където ще бъде поставен . Трябва да има свободно пространство над единица . Това свободно пространство трябва да бъде най-малко равно на диаметъра на перката на вентилатора , които ще бъдат инсталирани. Проверете, за да се уверите, че районът на вентилатора ще бъде поставен е без препятствия, като тръби и кабели. Свалете изолацията от тази област след определяне на точното местоположение на вентилатора.


3

Изберете греда , която ще бъде върху осовата линия на вентилатора . Направете шаблон от картон , като се използват размерите , изброени върху кутията на затвора си фен дойдоха инча Поставете шаблона срещу лявата страна на Еднопосочни , който сте избрали като център на линия. Трейс около шаблона с молив . Поставете шаблона срещу дясната страна на Еднопосочни централната линия. Уверете се, че горната и долната част на шаблона са облицовани с молив линии вече са маркирани в лявата страна на греда . Трейс около шаблона с молив .

4

Пробийте малка дупка на всеки ъгъл на всяка отбелязана зона . Това ще осигури общо осем дупки, четири от всяка страна на Еднопосочни централната линия. Оставете на тавана и да се върнете в стаята или коридора , където ще бъде инсталиран на вентилатора. Намерете дупките , които са били пробити и се уверете, че те са правилно позиционирани , за където ще се намира на вентилатора.

5

Нарежете тавана с лист рок трион. Изрежете от един пробит отвор до другия , като се избягва таван материал , покриващ Еднопосочни , която е била избрана като център на линия. Това ще остави две правоъгълни дупки в тавана. Повдигнете вентилатора в тавана през една от тези дупки , и да се върнете към тавана.

6

Изрежете две парчета от един -по- 2-инчов дърво и с достатъчна дължина, за да обхване три греди . Мярка 6 инча в от едната страна на дупките и да я маркирате с молив . Поставете едно парче дърво в тази марка и да го заковем за всяка греда . Мярка 6 инча от другата страна на дупките , и да я маркирате с молив . Поставете другата парче дърво в тази марка и да го заковем за всяка греда . Прикрепете модула на вентилатора към дървената лентите чрез винтовете , шайбите и изолационни опори продават с вентилатора. Монтира гумена изолация отидат в между модула на вентилатора и на лентите .

7

Изключете захранването за веригата на вентилатора ще бъде инсталиран на кутията на предпазителите или прекъсвача . Използвайте схемата на свързване, снабдена с вентилатор за да завърши на електрическата инсталация . Уверете се, че за да се покажат всички местни строителство и електрификация, преди да пристъпите към тази стъпка. Също така е от жизненоважно значение , за да се уверите, че перките на вентилатора са свободни от всякакви препятствия преди да включите захранването, като ключ може да бъде в позиция "ON" .

8

Нарежете на пленума да се поберат вашите таванни греди при най Предварително маркираните отвори. Монтирайте на пленума на палубата с помощта на винтове и шайби , предвидени с вентилатора. Staple пленума на греди на тавана . Сменете изолацията отстранен преди , докато тя е на ръба на пленума , както и покриване на всякакви дупки , използвайки тиксо . Завийте надолу затворът в дупките в тавана с помощта на винтовете включени в затвора. Push-Pull- веригата през дупката в затвора. Нарежете на веригата до желаната дължина .

Как да премахнете извозване на отпадъците От Sink

боклук разпореждания са монтирани от долната страна на мивката . Храни и други органични материали са преминали през мивката и в изхвърлянето , където една мелница смесва с материала вътре и тя се раз

Περισσότερα >
Как да се определи на стачкуващите Механизма на часовника

дядо часовници могат да работят в продължение на години , без никаква поддръжка , но понякога те се нуждаят от ремонт. Някои проблеми могат да бъдат определени като у дома си , като наведе забележител

Περισσότερα >