Инсталирането на тавана вентилатор Remote Control

A тавана вентилатор охлажда не само вашето жизнено пространство , но то също може да помогне за намаляване на разходите за отопление през зимните месеци . Докато електрическите кабели е на място , процесът на инсталиране на вентилатора е доста проста . Най-трудната част от целия процес може да се избере един от многото фенове на пазара днес . Някои модели дори предлагат отдалечен контрол на достъпа до вентилатора , така че да може да се контролира температурата на стаята си от вашия фотьойл . Нещата ще трябва
отвертка
лост
Pancake електрическа кутия
Гипсокартон видяха
5/16-inch върха гайка - шофьор
Пробийте
Таван медальон
уретан лепило на базата на
Довършителни ноктите
Hammer
Nail определени
Spackle
Paint
четка
Телени ядки
крушки MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете електричеството за режийни осветителното тяло . Свалете стъкло сянка , която покрива над главата светлината . Извадете крушките и ги оставят под угар за повторна употреба на друго място. Използвайте отвертка за премахване на винтовете , които държат устройството таван на място. Развийте гайките на тел , които държат кабелите заедно. Поставям настрана старата осветителното тяло .

2

Използвайте лост за премахване на ноктите от старо електрическо поле в тавана. В някои случаи , може да се наложи да развийте кутията вместо .


3

Center на 1/2-inch-thick палачинка електрическо поле върху греда , където имате намерение да инсталирате вентилатор на тавана. Тя трябва да бъде близо , оставен от режийни лампата старата откриването . Начертайте линия, около кутията на палачинка с молив . Използвайте гипсокартон трион за изрязване на отвор следвайки линията сте начертали . Дръж пръчката на прахосмукачка наблизо като те видях да помогне хване пръстта.

4

Стартирайте електрически кабел от тавана през дупката нокаут в електрическото поле на палачинка . Поставете кутията на палачинка през дупката просто направи и срещу Еднопосочни . Използвайте върха гайка - шофьор 5/16-inch прикрепен към учение, за да затегнете полето Еднопосочни с двете един 1/2-inch шестнадесетичен - винтове , опаковани заедно с него.

5

Turn тавана медальон към излагайте гърба си . Изпълнение на топчета на уретан - лепило по периферията на медальон . Центриране на медальона върху палачинка електрическата кутия с електрически кабели , идващи през центъра на медальона . Натиснете медальона в тавана за залепване на лепилото . В допълнение към лепилото , шофиране довършителни пирони около външния периметър на медальона , за да затегнете медальона на греди на тавана . Използвайте набор нокти да зенкеровайте нокти глави . Запълнете дупките с Spackle . Paint медальона .

6

Стартирайте кабелите от мотора на вентилатора през короните на вентилатора . Позволете на балдахина на почивка в горната част на двигателя. Вкарайте кабелите през надолу прът тръба на вентилатора . Туист тръба надолу пръчка в позиция на върха на мотора. Затегнете квадратни притискане на главата винт от страната на тръбата с гаечен ключ .

7

Плъзнете едната страна на сенника над единия край на плочата на тавана . Задайте дистанционно управление предавателя в позиция в скобата вътре свода . На срещата на зелени жици на вентилатора с голия проводник , идващ от тавана. Свържете ги с тел гайка . Свържете белия жиците от предавателя с бялата жица от тавана с тел гайка , и след това се свържете черните проводници с тел гайка . Свържете черни и бели жици , които излизат от предавателя до кабелите на вентилатора по подобен начин. Тък жиците вътре свода , като натиснете на другия край на сенника над края на плочата на тавана . Закрепете вентилатор на тавана с две балдахин винтове от комплекта за монтаж .

8

Използвайте винтовете в комплекта за монтаж да прикачите нож фен на желязо острие. Закрепете железа острието към мотора с винтове от комплекта за монтаж .

9

Включете осветително тяло част на вентилатора в мотора на вентилатора . Сложете нюанси на вентилатора и завийте в крушките . Изключете захранването обратно на вентилатора.

Как да се замени един модул Spark в Maytag Печки Top

Maytag диапазони имат електронна система за запалване , който използва една искра , вместо на открит пламък , за да възпламени всяка горелка . Искрата е създаден от електрода инсталира на всеки горелк

Περισσότερα >
Съвети за да украсят една домашна Toy Бебе Bed

Миниатюрна бебе легло може да се побере добре с персонализиран куклена къща украсена точно начина, по който ще искате вашата къща мечта да бъде. Спално бельо и тъкани ви позволи да персонализирате лег

Περισσότερα >