Как да отстранявате Hampton Bay Fan

Hampton Bay фенове са популярен избор за много собственици на жилища . Те се предлагат в разнообразие от дизайни и облицовки и са известни със своята надеждност и дълготрайност. Има моменти , обаче, когато Hampton Bay фен неизправности. Преди да се обадите на техник , опитайте да отстраните проблема сами . Въпросът може да бъде просто едно , че може да се справи без разходите за обаждането в сервиза . Както винаги , обърнете се към ръководството за потребителя на вашата конкретна фен Hampton Bay . Нещата ще трябва
отвертка

Покажи повече инструкции

1

Уверете се, че контролите на вентилатора са функциониращи . Издърпайте издърпайте веригата за да се види дали вентилатора работи на високи , средни и ниски скорости , описани в ръководството за потребителя. Проверка на обратната ключа на корпуса на вентилатора , като я създаване напред и после назад за да видите дали перките на вентилатора се движат по часовниковата стрелка и след това обратно на часовниковата стрелка .

2

Проверка на устройството за дистанционно управление на вентилатора , за да видите дали тя функционира . Ако не , сменете батерията и се опитайте да го използвате отново.


3

Уверете се, че и двата вентилатора и светлината ( ако имате такава ) работят . Ако и двамата не са, може да имате проблем с връзката . Издърпайте корпуса на вентилатора надолу от тавана . Може да се наложи да използвате отвертка, за да разхлабите корпуса. Погледнете проводниците да се уверите, че те не са повредени или протрити и че всички те са свързани правилно . Също така проверете прекъсвача за веригата , която работи вентилатора. Ако тя се е спънал , опитайте да го обръщане назад . Ако екскурзии отново , вие може да има късо съединение в вентилатора.

4

Уверете се, че лопатките се обръщат свободно. Ако не, лагер може да се залепи , маховика може да бъде счупен или отломки може да се подава в двигателя или остриета . Отворете корпуса на двигателя с помощта на отвертка, за да премахнете винтовете го държи в място . Изключете двигателя бавно на ръка и се ослушва за шум. Ако чуете нещо , търсят всякакви предмети, които могат да бъдат , които влизат в контакт с ротора.

5

Виж, за да видите дали връзката между източника на захранване и светлинния комплекта на вентилатора работи , но светлина не е така. Виж, за да видите, че червени /сини /черни и бели райета проводниците са свързани към източник на захранване. Бялата жица трябва да бъде свързан към бялата жица (и) вътре в корпуса на ключа , както добре.

6

Уверете се, че вентилаторът е стабилна и не трака . Ако е така, се огъват остриетата с ръка на плитка терена , но го направи внимателно , така че да не се напукват остриетата .

Заслужава ли си да сложиш в Wood Furnace

? Непредвидими цените на енергията са вдъхновили много собственици да търсят по-достъпни алтернативи за битово отопление . Докато отопление с дърва струва по-малко , отколкото много други традиционни

Περισσότερα >
Указания за вземане на Висящ стол

Висящи столове са чудесен начин да се отпуснете след дълъг ден , или просто да седнете и да вземете една хубава книга . Какъв по-добър начин да се опита тази релаксация , отколкото в един стол , който

Περισσότερα >