Как да инсталирате Баня изпускателна тавана вентилатор & Light

A таван баня фен е важна част от оборудването , когато става въпрос за поддържане на вашата баня чиста . Вентилаторът премахва неприятните миризми за баня , както и влага, която може да доведе до мухъл и плесен да расте вътре в банята. Някои от феновете за баня таван имат вграден в светлина, която може да се подобри осветлението в банята си . Когато инсталирате вентилатор таван баня , отдушник на вентилатора извън дома си , а не на тавана , тъй като току-що внесено дъмпинг влагата там. Нещата ще трябва
Пробийте
3/8-inch лопата малко
Ролетка
Предпазни очила
Ръкавици
Mask
Framing квадратен
Бутални видяха
90 -градусова ламарина канал лакът
тиксо
Кабел конектор
1 1/2-inch от неръждаема стомана, гипсокартон винтове Гъвкава тръба
електрически кабел за
отвертка
Ladder <Бразилски> 4 - инчов дупка видях
стена капачка комплект
12 - инчов дълго конектор канал
Foam гумено уплътнение
Silicone лепило
1 1/2-inch неръждаема стомана винтове
<Бразилски> Покажи повече инструкции
е. 1

Пробийте дупка в тавана , където инсталирате вентилатора с 3/8-inch лопата малко. Това действа като отправна точка , когато сте в тавана.

2

Идете в тавана , където дупката идва и премахване на изолацията от околността. Измерете жилища на вентилатора и го поставете близо до дупката между две греди на тавана , а след това се върнете към банята.


3

Мярка вътрешността на прием порт на вентилатора . Mark очертанията на смукателния отвор на тавана с кадриране квадрат.

4

Изрежете отвор в тавана покрай очертанията на смукателния тръбопровод . Направете разрез с възвратно трион, и носете предпазни очила и маска.

5

Върнете се в тавана. Свържете 90-градусов ламарина канал лакът към порта изход от страната на корпуса на отдушник с лакътя сочи право нагоре . Увийте тиксо около ставата .

6

Извадете дупката нокаут отстрани на корпуса на отдушник . Това е издълбана дупка които електрическата кабел ще продължи до . Прикрепете конектора на кабела в дупката за нокаут .

7

Плъзнете металните скоби в разделите от двете страни на вентилатора и центъра на вентилатора върху дупката в тавана. Скобите са включени с вентилатора.

8

Разширете скобите навън от вентилатора , докато те влизат в контакт с греди . Прикрепете ги към греди с един 1/2-inch от неръждаема стомана, гипсокартон винтове.

9

Свържете гъвкава тръба с 90 -градусов лакътя с тиксо . Дръжка на гъвкавия канал внимателно , така че не го разкъсат .

10

Run електрически кабел между главното електрическо поле на Вашия дом и вентилатора вътре в тавана.

11

Поставете електрическия кабел през кабелния съединител . Затегнете винта на конектора .

12

Изберете място за външната отдушника върху външната стена на тавана не повече от 6 метра от вентилатора . Избор на място между два стенни шипове разположени в близост до обект, като прозорец , който може да бъде отправна точка, от двете страни на стената .

13

Измерете разстоянието между мястото , където можете инсталирате екстериор отдушник и базовата точка.

14

Излез навън към стената , където инсталирате отдушника . Качи се по стълбата и марки на място на стената , където инсталирате отдушника , като се използват измерванията от еталонната точка . Не забравяйте да се обърне посоката , когато сте навън - . Ако референтната точка е вляво вътре в тавана , той ще бъде отдясно , когато сте извън

15

Пробийте отвор с 4 - инчов дупка видях. Дръжте капачката на стената срещу стената, за да се види дали тя пасва плътно към стената. Ако има разминаване , което трябва да инсталирате гумено уплътнение .

16

Върнете се в тавана. Опънете гъвкав канал към дупката в външната стена , отново обработка на канала с грижи.

17

Свържете 12 - инчов дълго съединител канал за гъвкава тръба с тиксо , след това плъзнете съединител канал през отвора в стената . Излез навън към дупката .

18

Нанесете плътен топчета от силикон лепило за гуменото уплътнение и го натиснете в задната страна на капачката на стена , ако е необходимо.

19

Плъзнете капачката на стената на тръбата конектор. Увийте тиксо около ставата, за да си я осигурят . Е.
20

Нанесете плътен топчета от силикон лепило към стената около дупката . Натиснете капачката на стена плътно до стената и я завийте в стената с четири 1 1/2-inch неръждаема стомана винтове.

21

Наемете електротехник, за да се свържете електрическия кабел към електрическата кутия на Вашия дом . Не само това е изключително опасно, ако не знаеш как да го направиш правилно, много общини изискват дипломиран специалист приключат работата си .

Видове тавана вентилатор Switch

Няколко различни видове ключове могат да контролират вентилатори . Тези ключове могат да контролират скоростта на вентилатора и /или светлините , свързани с него , и може да бъде трудно жични или бате

Περισσότερα >
Как да направим един стол възглавница Cover с цип

Претапициране на мебели може да бъде едновременно предизвикателни и възнаграждаване . Осъществяване нов или актуализиран стол възглавница покрива е един лесен начин да смените или да обновите вашия де

Περισσότερα >