Home & Garden >> у дома градина >> Home Appliances >> Вентилатори >> Content

Как да инсталирате Panasonic Баня Фенове

A таван баня фен има важната задача за премахване на миризми и влага от вашата баня. Миризмите , докато неприятно , няма да причиняват никаква вреда на вашия дом, но влагата се създава вътре в банята може да доведе до мухъл и плесен растеж . Една компания, която произвежда за баня фенове таван е Panasonic, което прави баня фенове , които са доста тихи. Инсталиране на нов вентилатор или подменяте стар един е проект , който може да завърши в един ден. Нещата ще трябва
търсач Stud
Пробийте
винтове
3/8-inch лопата битови
Ръкавици
Mask
Предпазни очила
мярка Tape
Framing квадрат
Бутални видях
Гипсокартон видях
електрически кабел за
изолационни (ако не е предвидено )
Пластмасови съединители капачки на MarketBook.bg 1 1/2-inch неръждаема стомана гипсокартон винтове
Circular канални
Metallic тиксо Гъвкава тръба
стена капачка
4 - инчов дупка видях
12 - инчов дълго конектор канал
гумено уплътнение
Ladder
Silicone лепило
Електротехник
Гипсокартон нож
Hacksaw
Съвместния съединение
Гипсокартон лента на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
Изпаряване през Attic Roof

1

Намерете греди на тавана с търсач родословни .

2

Mark местоположението на вентилатора от шофиране винт през тавана или пробиване на дупка с 3/8-inch лопата малко. Изберете място, между две тавански гредоред в центъра на стаята .


3

Свържете адаптера за тръбата към страната на тялото на вентилатора с винта условие палеца .
< Бразилски> 4

Идете в тавана и премахване на изолацията от около винта или дупката ви пробити в тавана , след това се върнете към банята . Носете ръкавици, маска и защитни очила при работа с изолацията.

5

Измерете размера на пристанището прием на вентилатора и марки очертанията на пристанището на тавана с кадриране квадрат. Смукателната страна на вентилатора , който вкарва въздух от банята .

6

Пробийте дупка във всеки ъгъл на площада , и се нарязва на сухото строителство с възвратно видях , с помощта на бормашина дупки като отправна точка . Задръжте на панела на място като се порежете последната страна , така че не се откъсне и да повреди прилежащата площ на сухото строителство . Ако не можете да безопасно нарязани последната страна с възвратно трион , да се използва гипсокартон видях вместо това.

7

Run електрически кабел между главното електрическо поле на Вашия дом и мястото на вентилатора вътре в тавана . Плъзнете кабела през условие водопровода .

8

Идете в тавана. Вземете капака на съединителната кутия на корпуса на вентилатора , която е мястото, където се намират кабелите . Пробийте дупка нокаут ( извитата дупка ) в съединителната кутия и плъзнете кабела през отвора за нокаут . Свържете тръбата за разпределителната кутия с тел гайка .

9

Свържете кабелите от вентилатора до проводниците от електрическия кабел , водещи до основното ви кутия с пластмасови капачки конектор . Свържете черно до черно, бяло до бяло и зелено до зелено. Tuck на извива обратно в разпределителната кутия и поставете капака .

10

Разширете скобите навън от корпуса на вентилатора , докато достигнат греди . Прикрепете ги към греди с един 1/2-inch от неръждаема стомана, гипсокартон винтове.

11

Прикрепете кръгъл въздуховод към адаптера отстрани на корпуса на отдушник и увийте тиксо металик около ставата, да я осигурят .

12

Свържете гъвкав въздуховод към кръгъл канал с метална тиксо . Дръжка на гъвкавия канал внимателно , така че не го разкъсат .

13

Изберете местоположението на външната стена на външната отдушника . Избор на място не повече от 6 метра от вентилатора между шипове стени . Пробийте дупка пилот през стената навън.

14

Излез навън и се изкачи на стълба за достигане на пилотен дупката. Пробийте дупка в стената с 4 - инчов дупка трион, с помощта на водещия отвор като ръководство. Поставете капачката на стената срещу стената. Ако има някакви пропуски между капачката на стена и на стената , ще трябва да инсталирате гумено уплътнение , за да го запечата .

15

Върнете се в тавана. Опънете гъвкав канал към дупката в стената . Прикрепете го към 12 - инчов дълго конектор тръбата с тиксо металик. Плъзнете съединител канал през дупката в стената . Връщане отвън.

16

Залепете един гумено уплътнение на гърба на капачката на стена с дебелина топчета от силикон лепило , ако е необходимо.

17

Плъзнете капачката на стената върху края на тръбата съединител и го закрепете с метален тиксо .

18

Run плътна капка от силикон лепило около периметъра на дупката. Натиснете капачката на стена плътно до стената и я прикрепете към стената с четири 1 1/2-inch неръждаема стомана винтове.

19

Влез в банята и се прикрепва на решетката на вентилатора. <Бразилски > е. 20

Наемете електротехник, за да свържете кабела към главното електрическо поле на Вашия дом . Това е изключително опасна задача, ако не знаеш как да го направиш правилно, и повечето общини изискват сертифициран електротехник да направите това .


Обезвъздушаване през стената

21 < стр. > Намерете греди на тавана с търсач родословни .

22

Mark местоположението на вентилатора от шофиране винт през тавана или пробиване на дупка с 3/8-inch лопата малко. Изберете място, между две тавански гредоред в центъра на стаята .

23

Свържете адаптера за тръбата към страната на тялото на вентилатора с винта условие палеца .

24

отрязаха гипсокартон таван по протежение на стената, където сте вентилиране на вентилатора с гипсокартон нож. Ако е възможно, запишете на парче , така че можете да го закърпят назад, когато сте готови ; ако не е, да срежете направо, както е възможно , така че лесно можете да отрежете парче замяна .

25

Пробийте дупка пилот през външната стена с 1/4-inch бургия .

26

Излез навън и намерете пилотен дупката пробит в стена . Ако е възможно , използвайте отправна точка видимо и от двете страни , като например прозорец.

27

Пробийте дупка в стената с 4 - инчов дупка трион, то центриране над водещия отвор . <Бразилски > е. 28

Върни се обратно вътре към който инсталирате на вентилатора. Поставете корпуса на вентилатора срещу тавана и проследи очертанията с молив .

29

Пробийте дупка във всеки ъгъл на площада , и се нарязва на сухото строителство с възвратно видях , използвайки пробиване на отвори като отправна точка. Задръжте на панела на място като се порежете последната страна , така че не се откъсне и да повреди прилежащата площ на сухото строителство . Ако не можете да безопасно нарязани последната страна с възвратно-постъпателно видях , използвайте гипсокартон видях вместо това.

30

Run електрически кабел между главното електрическо поле на Вашия дом и мястото на вентилатора . Плъзнете кабела през условие водопровода . Е.
31

Вземете капака на съединителната кутия на корпуса на вентилатора , която е мястото, където се намират кабелите . Пробийте дупка нокаут ( извитата дупка ) в съединителната кутия и плъзнете кабела през отвора за нокаут . Свържете тръбата за разпределителната кутия с тел гайка . Е.
32

Плъзнете корпуса на вентилатора в дупката в тавана. Разширете скобите навън от корпуса на вентилатора , докато достигнат греди . Прикрепете ги към греди с един 1/2-inch от неръждаема стомана, гипсокартон винтове MarketBook.bg: 33

Свържете кабелите от вентилатора на проводниците от електрическия кабел , водещи до основното ви кутия с пластмасови капачки конектор . Свържете черно до черно, бяло до бяло и зелено до зелено. Tuck на извива обратно в разпределителната кутия и поставете капака .

34

Измерете разстоянието между изхода на корпуса на вентилатора и дупката в стената .

35

Нарежете дължина на тръбата , за да се поберат между корпуса на вентилатора и дупката в стената с ножовка .

36

Залепете гумено уплътнение на гърба на капачката на стена с дебелина топчета от силикон лепило.

37

Излез навън към дупката в стената и плъзнете капачката на стена на края на тръбата за съединител и го закрепете с тиксо металик.

38

Изпълнение на дебелина капка силиконово лепило около периметъра на отвора . Натиснете капачката на стена плътно до стената и я прикрепете към стената с четири 1 1/2-inch неръждаема стомана винтове.

39

Прикрепете кръгъл канал към адаптера отстрани на корпуса на отдушник и заключителни тиксо металик около ставата, да си я осигурят .

40

закърпи дупките в тавана , като се прибави парчета от гипсокартон със съвместна съединение и гипсокартон лента.

41

Прикрепете решетката на вентилатора. е.
42

Наемете електротехник, за да свържете кабела към главното електрическо поле на Вашия дом . Това е изключително опасна задача, ако не знаеш как да го направиш правилно, и повечето общини изискват сертифициран електротехник да направите това .


От:http://bulgarian.98905.com/home-appliances/ceiling-fans/1019052408.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.