Инструкции за инсталация за Hampton Bay Model Number 52 -CL Вентилатори

Hampton Bay 52 - Cl вентилатор на тавана е с ширина 52 - инчов вентилатор проектиран за по-големи жилищни пространства, като фамилни стаи и трапезарии. Тя е вградена в осветително тяло , така че не хлабав светлина в стаята , когато инсталирате на вентилатора. Вентилаторът на тавана използва основни окабеляване връзки и вентилатор на тавана електрическа кутия. Това прави инсталацията прост и лесно да се пълни . Нещата ще трябва електрическата кутия
Саморези-винтове
отвертка
телени ядки MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1


отвертка
вентилатор на тавана , одобрен Изключете прекъсвача , който контролира осветителното тяло е инсталирана в момента в стаята. Тествайте устройството , като се опитва да го включите. Ако устройството се включва , намерете правилния прекъсвача и след това да го изключите.

2

Свалете капака от съществуващия лампата , извадете крушката и след това извадете винтовете , които придържат лампата към таван. Изключете всички черни и бели електрически проводници , които свързват проводници веригата за жиците , идващи от светлината . Премахнете винта за заземяване от жицата мед , който придържа към електрическата кутия и поставете лампата встрани .


3

Отстранете винтовете , които държат на каишка устройство към електрическата кутия . Отстранете винтовете , които придържат електрическо поле към Еднопосочни в тавана и след това издърпайте електрическата кутия на дъното на тавана .

4

Разхлабете скобата върху електрическото поле, което държи на електрическите проводници място , след това издърпайте електрическите проводници от електрическата кутия .

5

Плъзнете кабелите през отвора за достъп на тавана вентилатор електрическа кутия одобрен . Затегнете винта, за да заключите проводниците на място.

6

Закрепете ново електрическо поле към Еднопосочни в тавана с доставените винтове и отвертка .

7

Secure скобата на вентилатора към електрическата кутия с доставените винтове устройството и на отвертката .

8

Закрепете перките на вентилатора за фен мотора на Hampton Bay . Имате нужда от отвертка и гаечен ключ за закрепване на лопатките към двигателя , тъй като остриетата използват винтове и гайки за крепежни елементи.

9

Поставете топката намира в края на вала на двигателя в Хамптън Bay върху вентилатора скоба. Това спира вентилатора на тавана .

10

Secure черни и сини проводници , простиращи се от вентилатора на тавана на черни жици , простиращи се от тавана. Прикрепете бялата жица , простираща се от вентилатора и тавана заедно и след това закрепете зеления проводник към винта на заземяване на електрическата кутия . Покрийте връзки тел с телени ядки. Tuck проводниците нагоре в електрическото поле .

11

Плъзнете Hampton залив поясът на вала на двигателя и приклада го изправи срещу тавана. Куполът скрива електрическата кутия . Закрепете сенника на място чрез затягане на винт , разположен отстрани на капака .

12

Поставете една крушка в светлината на тавана вентилатор Hampton Bay , след което инсталирайте капака на осветително тяло . Включете прекъсвача за възстановяване на захранването на електрическата верига.

Как да инсталирате Tine Съвети за съдомиялни Rack

От стелажи съдомиялни машини са изработени от тел и е покрита с покритие , по всяко време зъбците или някоя част на багажника е бичен , напукани или повреден, той може да изложи на жицата , което води

Περισσότερα >
Как да се възстанови на председателя Backs

Възстановяване на облегалката на стола е проект , който може да завърши в рамките на един час . Можете да намерите стари столове в ярд продажби или спестовност магазини и да им даде нов живот с малко

Περισσότερα >