Как да Wire електрически 14-2 Тел От Fan фиксиране до 14-3 тел

Когато инсталирате нов вентилатор на тавана или осветително тяло , с няколко опции са на разположение за това как да се осигури енергия за него. Много от по-старите домове да използват една двупроводна схема да се хранят или вентилатора индивидуално или вентилатора и няколко други елементи , като например приемник или други светлинни тела . Друг вариант е да пуснете 14-3 жица от захранващия панел и използва една страна на това да се хранят на вентилатора и да използвате друга страна, за да се хранят други елементи в дома си. A 14-3 тел позволява две вериги да споделят един общ проводник. Това намалява количеството на тел необходимо в дома . Нещата ще трябва
Телени резачки
тел за отстраняване на бои
Пластмасови обрат капачки на MarketBook.bg Voltage метра MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете захранването на 14-3 кръг на основната мощност панел. Използвайте м напрежение да се провери , че силата на тази схема е изключен. A 14-3 кръг носи 220 волта , за разлика от 14-2 кръг , който носи само 120 волта.

2

Отворете електрическо поле, което се помещава кабел 14-3 . Стартирайте кабел 14-2 в същата електрическа кутия като кабел 14-3 . Газа 1/2 инча на изолация на разстояние от краищата на черни и бели жици в кабел 14-2 .


3

Погледни кабела 14-3 . The 14-3 кабел има една черна тел, една бяла жица , една червена жица и заземен проводник . Черните и червени жиците са две горещи проводниците на жицата 14-3 . Бялата жица се поделя между тези две горещи жици. Вентилаторът може да се захранва с помощта на червен и бял проводник или черно и бяло тел .

4

Определете какви други тела се захранват от тази верига и да определи коя половина на жицата 14-3 всяко устройство използва . Вентилаторът трябва да бъде свързан към страната, която има най-малко активни тела . Идеята тук е да се опитаме и да запази двете страни на жицата 14-3 като еднакво натоварени , колкото е възможно . Това помага да запазите жицата от претоварване.

5

Свържете черния проводник на кабела 14-2 до червен или черен проводник на кабела 14-3 . Свържете белия проводник на кабела 14-2 към бялата жица на кабел 14-3 . Свържете земята кабели на двата кабела заедно. Използвайте пластмасова обрат капачки да държи жиците заедно.

6

Затворете електрическо поле и включете захранването отново. Тествайте вентилатора.

Как да тествате пречистватели на въздух

пречистватели на въздуха , извършваща адекватно включва изследване пречиствателя , както и филтъра, който ще се използва , преди устройството е дори закупени. Пречистватели на въздуха са предназначени

Περισσότερα >
Как да Hides клас за кожена тапицерия

Заради умен производство , не можеш клас тапицерия кожа с виждане . С малко механична обработка и довършителни работи, с ниска степен на кожа може да изглежда като най- зърно кожа, кожа на алигатор ил

Περισσότερα >