Home & Garden >> у дома градина >> Home Appliances >> Вентилатори >> Content

Видове вентилатор на тавана кутии

Таван фенове помагат движат на въздуха в дома и могат да намалят разходите за отопление и охлаждане . Въпреки това, вентилатор на тавана трябва да бъдат подкрепени в тавана , за да бъде в състояние да задържи теглото на вентилатора. Има няколко възможности за избор в тавана кутии фен , че ще бъдат в състояние да се справят с тази работа . Octagon Metal Box Таван

Този тип кутия е едно парче , съставен стомана, която се използва често в къщата на електрически проводници и монтиране на вентилатора на тавана , за да . Тези клетки могат да бъдат 1-1/2 инча до 2-1/8 инча дълбоки . Металната кутия е завинтена за таван греди или странична опора , която е свързана в паралелни таванни греди . Металната кутия има два монтажни болта на ъглите.


Осмоъгълен Metal Box С Brace

Ако полето тавана вентилатор се монтира в съществуваща къща , осмоъгълната кутия фен метален таван може да има скоба , която се простира между носещите греди на тавана и се завинтва в всеки таван греди за да издържи тежестта на вентилатора . Дълбините на кутията са или 1-1/2 инча или 2-1/8 инча. Скобите идват в 16 инча в център или 24 инча в центъра . Продажба и Наем Metal Пан Кутии

Метални пан кутии са кръгли таван фен кутии, които се монтират директно за греди на тавана . Тези кутии са с 1 /2 до 3/4 инча дълбочина . Те обикновено са монтирани в нови строителни домове, където таван типична дълбочина кутии не могат да бъдат използвани като прикачени файлове лъч.


PVC Таван Еднопосочни Mount Box

е направена Този тип кутия от PVC и има прорез в средата на кутията, която е 1-1/2 инча широк и 2-1/8 инча дълбочина . Тази клетка е монтирана в горната част на всяка страна на греда на тавана през страничните монтажните отвори на кутията .


От:http://bulgarian.98905.com/home-appliances/ceiling-fans/1019007394.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.