Как да Wire А Fan Remote Control С 14/3 тел

неметални електрически проводник определен 14/3 се състои от черна , червена , бяла и гола медна заземен проводник , всички заобиколен от обвивка от изолация. Когато вентилатор на тавана е свързан с 14/3 неметални кабел, черния проводник се свързва вентилатора на тавана на превключвател, който работи мотора , и червената жица свързва осветително тяло на вентилатора до ключ, който работи на светло. Когато тел дистанционно управление на вашия фен , проводникът с червен цвят вече не е необходимо - на дистанционното работи както светлината и мотора на вентилатора от източник на захранване на дома , предоставяни от едно преминаване . Нещата ще трябва
стълбата
Phillips или решетъчна отвертка
оранжевия кабел, конектори
изолирбанд MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете електричеството на вентилатора на тавана чрез включване и изключване на прекъсвача в главния панел на услуги. Задайте си стълба под вентилатора на тавана .

2

Изкачи вашата стълба към вентилатора на тавана . Намира се на балдахина в горната част на вентилатора на тавана , в непосредствена близост до тавана ; тя обхваща електрическата кутия и окачване скобата. Извадете покривалото чрез премахване на винта , които го държат на място. Това излага на кабелни връзки между вентилатор на тавана и разклонителна кутия електрическа на тавана.


3

Изключете всички червени , черни и бели жици , свързани с жици на тавана вентилатор от разсукването и отстраняването им тел съединители . Не изключвайте гола медна жица от зелен заземяването на вентилатора на тавана .

4

Включете дистанционното управление . Махнете капака на батерията от задната част на контрола , излагайки превключвателите . Намерете превключвателите на дистанционното приемника , който ще бъде свързан към вентилатора и кутията на тавана. Уверете се, че DIP превключватели за контрол и превключвателите на мача на приемника позиции.

5

издирване и откриване на двата набора от проводници на дистанционното приемника. Първата група се състои от черно, бяло и допълнителен проводник етикетирани като светлина комплекта ; този комплект се свързва директно към вентилатора на тавана . Вторият набор от проводници се състои от черен тел и бяло тел . Този комплект се свързва директно към жиците в полето таван кръстовище

6

Туист жица конектор на края на червената жица вътре в кутията на тавана кръстовище . ; не е повече необходимо. Закрепете конектор към жицата , като го опаковане с изолирбанд .

7

Свържете дистанционното приемника към останалите черни и бели жици вътре фен разклонителна кутия на тавана. Свържете черния проводник от втория сет на приемника жици с черната жица от съединителната кутия . Туист на оранжевата жица конектор върху тези две жици. Повторете тази връзка с бялата жица от втория сет на приемника жици и бялата жица от съединителната кутия .

8

тел на тавана вентилатор с отдалечената приемника. Двойката черна жица от вентилатора на тавана и черната жица от първия набор от приемници жици , които ги свързват заедно чрез завъртане на съединителя оранжева жица. Повторете този метод на свързване за бялата жица от вентилатора на тавана и бялата жица от първия набор от приемници жици. Свържете останалите жици от вентилатора на тавана и на първия набор от приемници проводници със завъртане конектор оранжевата жица върху двата проводника .

9

Push цялото окабеляване и дистанционното приемника в кутията на тавана кръстовище зад висящата скобата. Заменете навес на вентилатор на тавана .

10

Свалете капака преминаване от ключове на стената , които работят вентилатора на тавана , излагайки на кабелите и електрическата кутия . Идентифицирайте който има ключ червената жица от вентилатор на тавана , свързано с нея , както и премахване на винтовете , които притежават , че ключ към електрическата кутия . Внимателно издърпайте ключа от електрическо поле . Развийте винтовете на дясната страна на ключа за премахване на червени и черни жици изпод винтовете.

11

Поставете отделни конектори тел върху черни и червени жици, които се отстраняват от ключа . Закрепете всеки конектори си тел с изолирбанд . Внимателно натиснете тези кабели обратно в електрическата кутия и поставете отново ключа за кутията. Ключът не трябва да има някакви кабели , прикрепен към него . Сменете превключвател покритие плоча за покриване на ключове и електрическото поле .

12

Включете електричеството за вентилатора на тавана чрез завъртане на прекъсвача вътре в главния панел на услуги. Тествайте дистанционното за правилното функциониране.

Шумна Запалване на Кенмор Gas Range

Кенмор газови печки използват електронен подпалвач да запали горелките . Когато включите горелката , газовите потоци към нея и детонатора веднага искри да запали газа. Обикновено , това е бърз и безшу

Περισσότερα >
Как да се изгради голям Crate

A голям сандък може да има много цели. Много хора използват каси за кучетата си , независимо дали те са едно кученце или пълен възрастен . Кучета използват тези щайги като миниатюрен дом и място за сп

Περισσότερα >