Как да Wire А Harbor Breeze Fan

магазини за подобрения в дома Lowe предлагат Harbor Breeze като техните фенове магазин маркови таван . Въпреки че магазинът предлага и монтаж на тавана вентилатор го продава , можете да спестите пари, като се поставя в устройството си . Може би най- трудната част от този процес е окабеляването на вентилатора , тъй като тя е и най- потенциално опасен аспект на инсталирането на вентилатора. Докато спазвайте основните мерки за безопасност , можете спокойно да преведа фен Harbor Breeze с малко познания на процеса. Нещата ще трябва
Клещи
изолирбанд MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
Заземяване проводник ( всички инсталации )

1

Изключете захранването на стаята или верига , в който ще бъде монтиран вентилатор на тавана. Завърти ключа прекъсвач или изключете захранването на целия дом , ако не сте сигурни коя схема е замесен.

2

Намерете зелената жица на downrod на вентилатора . Газа 3/4 инча на изолация от края на проводника . Също така се съблича 3/4 инча на изолация от края на зелената жица на монтажната скоба . Туист краищата заедно с вашите клещи , след това отрежете върховете .


3

Прикрепете един от включените гайките проводник към връзката чрез завъртане по посока на часовниковата стрелка върху усукани голи жици .

4

Нанесете изолирбанд до връзката лента гайки и жици заедно и да се гарантира, не голи проводници или направления на тел може да се види .


Chain -контролирано Fan и Light <Бразилски>
5

Уверете се , че електричеството е изключено към веригата или стаята, в която сте работили . Обръщане на прекъсвача или изключете електричеството на разстояние до целия дом .

6

Strip 3/4 инч от изолацията от бели жици идващи от downrod и монтажната скоба . Туист краищата заедно с клещи , отрязване на върховете .

7

Strip 3/4 инч от изолацията на черни жици на downrod и монтажната скоба . Също така се съблича 3/4 инча на изолация от края на синята жица на монтажната скоба . Туист трите краищата заедно с клещи , и парченце върховете на разстояние .

8

Туист тел гайка на всеки един от изложените съвети , превръщайки я по часовниковата стрелка. Една гайка ще покрие бялата връзката , и един ще покрие черно /синьо връзката. Tape гайките до проводниците с изолирбанд , осигуряващи някакъв открит тел остава .


Chain -контролирано Fan , Switch -контролирано Light или отделен Switch -контролирано Fan и Light

9

Проверка на прекъсвача на веригата или стаята, в която сте работили . Обръщане на прекъсвача към частта от дома си в въпрос , или изключете електричеството изключване за цялата структура .

10

Strip 3/4 инч от изолацията от двете черни жици , едната на downrod и един на монтажната скоба . Туист краищата заедно с клещи , отрязване на върховете .

11

Strip 3/4 инч от изолацията от бели жици идващи както от downrod и монтажната скоба . Туист краищата заедно с клещи , отрязване на върховете .

12

Strip 3/4 инч от изолацията от сините жици идващи както от downrod и монтажната скоба . Туист краищата заедно с клещи , отрязване на върховете .

13

Cover всяка отделна връзка с включените гайките тел , да ги завъртите по часовниковата стрелка . Една гайка ще покрие бялата жица връзката , един ще покрие черната връзката тел и един ще покрие синята жица връзка. Tape всяка гайка към своя набор от кабели с изолирбанд , като се внимава да се покрият всички изложени проводници .

Как да отстранявате F3 Проблем на GE Микровълнова

GE микровълни с дигитален дисплей ще покаже код за грешка, когато има проблем или неизправност на устройството. Един вид на код за грешка , който ще бъде показан на GE фурна и изисква отстраняване на

Περισσότερα >
Как да спечелим една Crow Tribe топчета Колие

A нова версия на топчета работа направи своя път към племенните земи , когато белите туристи и търговци , въведени индиански племена, за да малки стъклени мъниста семена . Използва се сред традиционни

Περισσότερα >