Как да използваме Вентилатори с климатик

A комбинация от фенове климатик и таван може да ви запази самообладание през цялото лято , без да ви струва цяло състояние в сметките за енергия . В действителност, статия 2010 , публикувано в Бисмарк Трибюн проценти икономия на енергия близо 15 на сто за домакинствата , които се превръщат техните термостати до само 2 градуса по Фаренхайт и разчитат на вентилатори , вместо . Като знаят кога и как да се допълнят вашата климатизация с вентилатори на тавана , ще бъде добре за вашия начин за спестяване на пакет от сметките за енергия . Инструкции

1

Покупка десния вентилатор за стая . Марка и модел на вентилатора на тавана , ще зависи до голяма степен от стаята, в която възнамеряват да го инча Голяма голямо помещение може лесно да се настанят 60 - инчов вентилатор, докато 36- инчов вентилатор ще е достатъчно за малка спалня. За домашни офиси и други помещения с решетки на хлабав хартия , отивам за фен с по-големи перки . Това ще създаде същия охлаждащ ефект върху по-ниска настройка , така че няма да се налага да се притеснявате за получаване на документи изгорял наоколо. Не забравяйте да обърнете внимание на ъгъла на лопатките на вентилатора на тавана . Blades с ъгъл по-малък от 12 градуса произвеждат малко бриз и отпадъци енергия, без да помага охлади помещението. Blades на повече от 16 градуса са склонни да се създаде неприятно силен бриз. Изберете ъгъл между тези номера, за да отговарят на вашите специфични нужди.

2

Проверете посоката вентилаторът се върти . През лятото , вашите фенове остриета трябва да се обърнат обратно на часовниковата стрелка . Когато стои точно под вентилатора , трябва да се чувстват надолу бриз. Ако откриете , че вашият фен се превръща в грешна посока , флип ключа в основата на вентилатора за промяна посоки . Не само ще низходящото бриз създаде охлаждащ ефект , тя ще ви помогне равномерно разпределяне на хладен въздух , идващ от вентилационните отвори .


3

Обявете вашия термостат . A вентилатор на тавана няма да ви спести сто , ако не вдигнеш термостат на Вашия дом . Докато вентилатори не променят температурата на помещението , бриз те създават причинява стаята, за да се чувстват около 4 градуса по-хладно. В резултат на това , вие трябва да бъдете в състояние да комфортно повиши термостата най-малко 4 градуса.

4

Изключете вентилатора, когато вие напускате стаята . За разлика от климатик , феновете се охлаждат стая почти мигновено , така че няма нужда да се остави на вентилатора , докато сте извън стаята . Включете вентилатора на тавана на разстояние всеки път, когато си тръгне, точно като теб ще светлините .
Видео 5

Run вентилатори , вместо климатик през пролетта и есента. Когато времето не е горещо, има добър шанс , че някои стратегически разположени фенове тавана са всичко, което трябва . Изключете климатика и се насладете на нежния бриз на вентилатора , докато времето става по-екстремни .

Кенмор Печки няма да сложи на светлина горелки

Вашият Кенмор газова печка има Ignitor на всяка горелка , че искри да запали газа в пламък . Когато това искра не се случи, то може да бъде в резултат на всичко от липсата на необходимия газ или елект

Περισσότερα >
Как да се изгради своя собствена Ball Pit

ямата топката е любима атракция за много младежи, на детската площадка , но тя също може да бъде хигиенично кошмар. Ако не може да понесе мисълта, че вашето малко един gallivanting за гигантски общинс

Περισσότερα >