Как да циркулира Heat Чрез House Използването Вентилатори

Много домове имат вентилатори в една или повече стаи. Таван фенове често се използват за производство на хладен бриз през лятото . Но таван фенове също могат да бъдат използвани, за да циркулира топъл въздух през зимата. Регулиране на вентилатора , така че тя се движи топъл въздух през една стая или къща може да помогне за намаляване на сметките за отопление . Нещата ще трябва
стълбата
Таван фенове на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
Air Flow в една стая

1

Изключете вентилатора на тавана , ако това е движение , и го чакаме да спре. Позиционирайте стълба под вентилатора на тавана и се изкачи по- високо , колкото е необходимо , за да за да се стигне до вентилатора.

2

Намерете Преден и заден контрол слайд - прекъсвач на страната на вентилатора на тавана . <Бразилски>

3

Натиснете бутона за слайд за заден ход настройката , така че студеният въздух ще бъде изтеглен , и топъл въздух в близост до тавана, ще бъдат принудени надолу.

4 <стр.> Стартиране на вентилатора и го оставете да достигне пълна скорост .

5

Регулиране на скоростта , ако това е прекалено бързо за вас.


Air Flow в Home
<Бразилски> 6

Регулиране таван фенове в други стаи , така че те също ще спра хладен въздух и принуди надолу топъл въздух, който е близо до тавана.

7

инсталирате допълнителни вентилатори за таван в стаите , че дон ' т ги има.

8

Отворени врати към помещения , които трябва да бъде топло . Отворени врати от помещения, където вентилатори се изпълняват. Това ще улесни потока топъл въздух от стая в стая .

9

Затворете вратите към помещения , които не се използват често и не трябва да се нагрява . Това ще ограничи топла циркулация на въздуха в области, които можете да използвате.

A Water Leak във фризер С Не Icemaker

ледогенератори са един източник за изтичане на вода във фризер , но дори и в фризери без ледогенератори , могат да се появят течове. Фризери действат по начин, подобен на климатик и , като климатици ,

Περισσότερα >
Как да се изгради детски Platform Bed

Как да построим детски Platform Bed . Платформата легла са добри , прости , здрави легла , които работят добре в детски стаи . Можете да направите легло платформа, която има кутии за съхранение като с

Περισσότερα >