Home & Garden >> у дома градина >> Home Appliances >> Вентилатори >> Content

Как да инсталирате таван Medallion & Fan

Таван фенове са отличен начин да се запази стая хладно през лятото и топло през зимата, спестяване на пари на вашия отопление и охлаждане сметки. A декоративен таван медальон заобикалящата върха завършва работата с добавена докосване на елегантност . Изберете вентилатор на тавана , който е с добри пропорции с размера на стаята, и не го смаже . Изберете медальон , който се вписва в стила на дограма , а също и стила на вентилатора за цялостно хармонично ефект. Инструкции

1

Изключете захранването към съществуващата режийни осветителното тяло в полето на прекъсвач . Премахване на сянка и крушката от устройството . Развийте скобата , която държи устройството към тавана , и изключете проводниците чрез развиване на пластмасови конектори тел .

2

любопитствам на старо електрическо поле от гредите на тавана . Вие може да бъде в състояние да го развийте , но вероятно метален лост ще свърши работа .


3

проследи очертанията на новия палачинка прозорец на тавана под греда , и пробият линията с бормашина . Поставете острието на гипсокартон трион и изрежете контура . Поставете ново електрическо поле през дупката и го натиснете срещу Еднопосочни . Я закрепете към Еднопосочни с винтовете снабдени с вентилатор на тавана.

4

Нахранете кабелите от тавана през дупката в полето палачинка , увийте тел меден заземителен около своята земята винт и я затегнете надолу с помощта на отвертка .

5

Починете си и да се подготвят медальона . Нанесете тънък ръб на строителство лепило на гърба на него, хранят жиците през дупката в центъра и го натиснете плътно към тавана , като го държите в продължение на 30 секунди. Закрепете медальона с довършителни пирони забити в Еднопосочни с чук. Ги Зенкеровайте 1/16 инча . Нанесете spackle през дупките на ноктите .

6

темата оставащите две жици, през плочата на тавана , предвиден с вентилатор на тавана. Повдигнете плоча на тавана и го закрепете към кутията с винтове .

7

Преминаване към пода и се съберат останалите фен части , резби проводниците на мотора чрез балдахина . Промушете кабелите през тръба прът и осигуряване на прът с винт заключване . Затегнете надолу с гаечен ключ .

8

Прикрепете едната страна на сенника към съответната страна на плочата на тавана . Това ще задържи теглото на събранието , докато не се свържете жиците . Свържете двата зелени проводниците към меден проводник от кабела таван с обрат - на конектори. Свържете белия жици заедно и черни жици по същия начин. Ако проводниците от тавана са конфигурирани по различен начин , спрете и се обади на електротехник.

9

Tuck проводниците в , и да донесе короните монтаж флъш с плоча на тавана и я закрепете с монтажните винтове . Инсталирайте перките на вентилатора с винтове . Включете лампата в корпуса на двигателя , ако има такъв, инсталиране на луковиците и сянка, и включете захранването на вентилатора на тавана на кутията на прекъсвача .


От:http://bulgarian.98905.com/home-appliances/ceiling-fans/1019007307.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.