Как да се свържете Downrod Extensions

Downrod разширения са необходими за по-нисък таван фенове до подходящата височина в една стая, независимо от височината на тавана . Вентилатор, който е около 8-9 метра от пода позволява на въздуха да циркулира , за да добавите комфорт на стаята . Тези разширения са налични в размери, които да се настанят всички височина таван 9-20 метра. Свързване на downrod на устройството отнема само няколко минути време и ви позволява да продължите с инсталирането на вентилатора на тавана в съответствие с инструкциите . Нещата ще трябва
Телени клещи MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Задръжте вентилатор за монтаж на таван , така че топката е обърната към тавана.

2

Поставете проводници през балдахина - частта , която седи наравно с тавана след инсталацията. Вкарайте проводниците чрез разширението на downrod , както добре.


3

Push разширение downrod в повдигнатата част на планината . Това е най- яката робство.

4

Туист разширение downrod докато дупките съвпадат с тези на яката робство.

5

Натиснете съединителя щифта през отворите , докато тя излиза от другата страна.

6

Плъзнете шплента до края на конектора щифт .

7

Bend проводниците на шплинта така те предотвратяват свързващия щифт от излиза.

8

Затегнете контрагайки или настройващите винтове с клещи . Продължете инсталирането на вентилатора на тавана в съответствие с инструкциите на производителя.

Как да се замени с печат на Кенмор Front

уплътнението на вратата на предно зареждане Кенмор сушилня е свързан към вътрешната страна на вратата на предния панел на устройството , и печат за Кенмор предно зареждане миене е свързан с шайбата ба

Περισσότερα >
Мебели Ремонт Училища

Мебели изграждане , възстановяване и ремонт е практическо умение, което може да работи в полза на дърводелци от аматьори направи-си -сам нива на професионалистите в сградата и строителната индустрия .

Περισσότερα >