Как да инсталирате на Emerson Crown Fan

Emerson е производството на вентилатори , бюро вентилатори и вентилатори на тавана , тъй като 1890. Техните вентилатори покриват широк диапазон от стилове, дизайни и цветове, за да координира действията си с почти всеки интериор и начин на живот. Важно е да се инсталира на вашия Emerson вентилатор на тавана правилно , така че да функционира ефективно и безопасно. Инструкции

1

Съберете корпуса на вентилатора според указанията , включени с вашия конкретен модел на Emerson вентилатор на тавана .

2

се, че електричеството е изключено в кутията на прекъсвача Бъдете .


3

Измерете черни , бели и сини води , или проводниците , които са стърчат от събранието downrod . Нарежете ги , така че те са в 6 - до 9 - инчов диапазон дължина. Нарязваме изолацията далеч , 1/2 инча от края на всеки олово.

4

Намерете 10 кръг вдлъбнати дупки в моторно главината , и сигурно един блок от лопатки към главината с два овални винтове главата който дойде с вентилатора. Затегнете ги голямата част от пътя , но не напълно.

5

Монтирайте останалата част от комплектите блейд по същия начин , движейки се около главината на мотора в посока на часовниковата стрелка. Придвижване по главината отново и затегнете всички винтове .

6

Закрепете конзолата за окачване към кутията на изхода с два винта, които са снабдени с кутия контакт. Повдигнете вентилатора и оставяне на закачалка топка /downrod събрание върху конзолата за окачване . Линия жлеба върху топката с раздела разположен на конзолата за окачване .

7

Свържете зеления заземяването води от конзолата за окачване и закачалка топката към заземяване проводник на доставките , като се използва конектор тел доставя с вентилатор.

8

свържете белия проводник в downrod за доставка бял проводник с конектор тел доставени.

9

Използвайте конектора тел за свързване на черното тел на вашия downrod за доставка черен проводник . е.
10

Свържете синия кабел в downrod за доставка червен проводник с конектор проводник. Завъртете всички води нагоре и ги натиснете в полето за контакт. Бъдете сигурни, бели и зелени проводниците са от едната страна на кутията за контакт и черни , сини и жълти кабели са от другата страна.

11

Намерете шпилките два 1 1/4-inch че дойде с вентилатора и ги завийте в отворите на скобата на закачалка . Поставете капака на тавана вентилатор при шипове и завъртете така шипове стърчат през дупките в капака.

12

Поставете lockwashers над стърчащите шипове и поставете двата копчетата за заключване на капака на тавана на място . Завъртете копчета часовниковата стрелка, докато капака на тавана е защитена.

13

Винтови свещници база крушки в гнездата , а след това да използват включени съединител за прикачване на медальона и веригата да дръпнете веригата на превключвател.

Отстраняване на един Bosch SHX45M05UC миялна машина , която няма да се източва

Проектирането и поставянето на контролния панел на SHX45M05UC модел миялна машина Bosch може да се различава от контролите , които сте срещали с помощта на други миялни машини . Водата може да остане

Περισσότερα >
Как да спечелим една Beautiful Chinese Lantern

Можете да промените целия облик на къщата си от пресъздаване вашите условия на осветеност. Извършването на Вашата собствена хартия китайски фенер ще омекоти твърди ръбове , създавайки отпускаща атмосф

Περισσότερα >